Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  12:21 πμ
Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 14:04

Θανάσης Ζηλιασκόπουλος: Παραιτήθηκε από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα στα Τέμπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δεν αναλαμβάνει καθήκοντα στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη ο Θανάσης Ζηλιασκόπουλος. Τα αίτια που τον οδήγησαν στην απόφαση.

Να μην αναλάβει καθήκοντα στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που θα διερευνήσει το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη αποφάσισε ο καθηγητής Θανάσης Ζηλιασκόπουλος.

Ήταν δημοσιεύματα και δηλώσεις που ακολούθησαν μετά την τοποθέτησή του που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Δημοσιεύματα που, όπως σημειώνει, αφορούσαν την παρελθούσα θητεία του ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Μετά την τοποθέτησή μου ως μέλους της επιτροπής διερεύνησης των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, υπό την ιδιότητα μου ως καθηγητή μεταφορών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ακολούθησε σειρά δηλώσεων και δημοσιευμάτων εκ μέρους πολιτικών προσώπων που με αφορούσαν, σχετικά με την παρελθούσα θητεία μου ως προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

in.gr

Διαβάστηκε 219 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.