Δευτέρα, 15η Ιουλίου 2024  2:30 μμ

Το AitoloakarnaniaBest.gr αποτελεί το βήμα έκφρασης όλων των σκεπτόμενων ανθρώπων της Αιτωλοακαρνανικής γής όπου και αν αυτοί βρίσκονται.

Οποιος ή όποια θέλει να δημοσιεύσει κάποιο άρθρο μπορεί να μας στείλει το κείμενο στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οπωσδήποτε θα πρέπει να περιλαμβάνονται τα στοιχεία επικοινωνίας, μια φωτογραφία σχετική με το άρθρο και προπαντός να τηρούνται οι κανόνες αρθρογραφίας της ιστοσελίδας, οσον αφορά την θεματολογία και μπορείτε να τους βρείτε εδώ

Επίσης όποιος ή όποια έχει κάποια φωτογραφία που να αναδυκνείει το φυσικό κάλλος κάποιας περιοχής του νομού μας, μπορεί να μας την στείλει, για να συμπεριληφθεί στις φωτογραφίες που εμφανίζονται στην αρχή της ιστοσελίδας μας. Φυσικά θέλουμε και το όνομα της περιοχής αν δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμη. Εννοείται οτι η φωτό θα πρέπει να είναι καθαρή και σε καλή ανάλυση (τουλάχιστον 1920χ 1080 ή μεγαλύτερη). Σε αυτή την περίπτωση όπως βλέπετε τις υφιστάμενες φωτό αναφέρεται και το όνομα του ιδιοκτήτη.

Σε περίπτωση απορίας ή διευκρίνησης για θέματα σχετικά με την ιστοσελίδα μας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή κον Κωνσταντίνο Σαμψών στα τηλέφωνα :

  • 6932210099 Κινητό Τηλέφωνο
  • 2641039125 Σταθερό Τηλέφωνο
και στο SKYPE στο όνομα konSamson