Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  8:18 μμ
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2024 20:59

Αγρίνιο - Κούσης: Οι φυσικοθεραπευτές στο πλευρό των δρομέων - Πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο, οι φυσικοθεραπευτές στάθηκαν στο πλευρό των δρομέων του "Κούση" προσφέροντας τις υπηρεσίες τους μετά τον τερματισμό τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών Ελλάδος και συγκεκριμένα το Περιφερικό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Νομού Αιτωλοακαρνανίας βρέθηκε στην πλατεία Αγρινίου να υποδεχτεί τους αθλητές που συμμετείχαν στον 16ο Ημιμαραθώνιο "Μιχάλης Κούσης" που έλαβε χώρα την Κυριακή (6/10/2024).

Οι φυσικοθεραπευτές πρόσφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους σε κάθε αθλητή που τερμάτιζε και είχε την κάποιο θέμα με τα πόδια του, κράμπες, πιασίματα ή κάποιο ελαφρύ τραυματισμό, ώστε να χαλαρώσουν να επανέλθουν ύστερα από τα 21χλμ.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Μαραβέλη, τα μέλη και όλοι οι φυσικοθεραπευτές συγχαίρουν τους δρομείς που συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο και τους εύχονται καλούς και υγιείς τερματισμούς στους επόμενους αγώνες τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 80 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.