Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  8:19 μμ
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 11:48

Αγρίνιο: Οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο “γαϊτανάκι” του Δήμου (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Αγρινίου συμμετείχαν στην παραδοσιακή γιορτή που έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου το απόγευμα της Τσικνοπέμπτης και χόρεψαν μαζί με τα χορευτικά τμήματα της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου μας παραδοσιακούς αποκριάτικους χορούς.

Το κέφι της Αποκριάς ήταν διάχυτο όχι μόνο στους χορευτές αλλά και στους θεατές και κορυφώθηκε με το γαϊτανάκι το οποίο οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης   κατάφεραν να πλέξουν και να ξεπλέξουν με απόλυτη επιτυχία.

 
“Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τον Δήμο μας και συγκεκριμένα την Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ Παπαγεωργίου Μ. καθώς και τον χοροδιδάσκαλο κ. Τσιάμη Φ. για την εμπιστοσύνη και την αγάπη με την οποία πλαισιώνουν το σχολείο μας δίνοντας στους μαθητές μας την ευκαιρία να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι «Μπορούν»”, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε εικόνες:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 173 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 12:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.