Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  6:21 μμ
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 21:35

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας απο τον Σύλλογο "Εν-Τέχνη" και τον υποψήφιο βουλευτή Γιώργο Φίλλιπα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μαζί με τον Σύλλογο "Έν - Τέχνη", συγκεντρώσαμε πράγματα πρώτης ανάγκης για τα θύματα του φονικού σεισμού που έπληξε πριν μερικές ημέρες τις χώρες Τουρκία και Συρία.

Οι δεκάδες συνάνθρωποί μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου "Εν Τέχνη", απέδειξαν πως η ανθρώπινη αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα. Ο ανθρωπισμός και η ενσυναίσθηση δεν έχει κανόνες και δεν χωρά φορμαλισμούς.

Ευχαριστώ και εγώ από την πλευρά μου τα μέλη του Συλλόγου και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Τα πράγματα που συλλέχθηκαν, μεταφέρθηκαν με φορτηγάκι που παραχωρήθηκε από την εταιρεία Magic Wood στην Εθελοντική Ομάδα Έρευνας Διάσωσης - ΕΟΕΔ, στο παλιό νοσοκομείο Μεσολογγίου .

Για να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Γι αυτό μαχόμαστε.

✅ Διαφέρουμε, θα τα καταφέρουμε… Μαζί!

Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε !

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΣ
-----------
Υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας - Κίνημα “Ελεύθεροι Ξανά”
mob.: 6955422489
http://www.giorgosfilippas.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
-----------
Δείτε περισσότερα
πατώντας εδώ:

www.eleutheroixana.gr

 

 

 

Διαβάστηκε 796 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 22:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.