Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  6:17 πμ
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 10:36

Αγρίνιο: Με συγκέντρωση στον πεζόδρομο της Παπαστράτου διαμαρτυρήθηκαν οι έμποροι για την τραγωδία στα Τέμπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύγχρονες και ασφαλείς μεταφορές χωρίς την εκχώρηση του συγκεκριμένου και των άλλων δημόσιων κοινωνικών αγαθών σε ιδιώτες,  ζήτησε ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου στη διαμαρτυρία που πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (16.03.23) στον πεζόδρομο της Παπαστράτου, για την τραγωδία στα Τέμπη.

“Απεργούμε για τις ζωές των παιδιών μας”  αναγραφόταν σε ένα από τα πανό για τη συμμετοχή στη σημερινή πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση.

Την ώρα που τα εμπορικά καταστήματα ήταν κλειστά, στο πλαίσιο της απόφασης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων, δεκάδες έμποροι συγκεντρώθηκαν με αίτημα την απόδοση ευθυνών για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Στην ανάγκη για τιμωρία των υπευθύνων για το φρικτό θάνατο αθώων ψυχών και στη λήψη ουσιαστικών μέτρων για την αποφυγή αντίστοιχου περιστατικού στο μέλλον, εστίασε στην ομιλία του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος.

Δείτε αποσπάσματα της ομιλίας του:

Εικόνες από την κινητοποίηση:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 401 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.