Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  6:17 πμ
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 12:53

διαΝΕΟσις - Νέο Περιοδικό: Έρευνες 2022

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέο Περιοδικό

 

Έρευνες 2022

 

 

Μόλις κυκλοφόρησε το 7o κατά σειρά τεύχος της ετήσιας έκδοσης της διαΝΕΟσις "Έρευνες", το μεγαλύτερο σε έκταση από όλα τα προηγούμενα, στο οποίο μπορείτε βρείτε μια συμπυκνωμένη και πλήρη παρουσίαση της δράσης του οργανισμού για το 2022!

Το 2022, η διαΝΕΟσις δημοσίευσε 9 έρευνες, 40 άρθρα, 10 policy papers και essays και ακόμα 42 βίντεο και 12 podcasts, μεταξύ των οποίων ήταν και μια νέα σειρά podcasts με τίτλο "Με Απλά Λόγια". Τα περισσότερα από αυτά αναδεικνύουν τις συνέπειες που έχουν οι αλλεπάλληλες κρίσεις των τελευταίων ετών στην ελληνική οικονομία και κοινωνία.

Έρευνες, άρθρα και podcasts για τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, για την ενεργειακή κρίση, για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας σήμερα, για την τεχνική εκπαίδευση, ακόμα και για την κυκλική οικονομία αποτελούν μόνο κάποια από τα παραδείγματα της δουλειάς μας το 2022 και έρχονται να συμπληρώσουν δημοσιεύσεις και δράσεις των προηγούμενων ετών. Όλες οι συνόψεις των ερευνών, όλα τα άρθρα και πλούσιες πληροφορίες για όλες τις δραστηριότητες υπάρχουν συγκεντρωμένες στο νέο τεύχος της ετήσιας έκδοσης "Έρευνες" που κυκλοφόρησε μόλις

Μπορείτε να βρείτε το νέο τεύχος "Έρευνες 2022" στο e-shop της διαΝΕΟσις, εδώ, και σύντομα και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία. Κοστίζει 5 ευρώ.

Επισκεφθείτε το e-shop της διαΝΕΟσις
Κυκλοφορεί πλέον η 3η έκδοση του βιβλίου της διαΝΕΟσις "10 Μεταρρυθμίσεις που Άλλαξαν Την Ελλάδα".
Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία δέκα σημαντικών πολιτικών αλλαγών από τα 200 χρόνια σύγχρονης ελληνικής ιστορίας αλλά, κυρίως, την ιστορία των ανθρώπων και των κοινωνικών δυνάμεων που τις εισήγαγαν, τις υποστήριξαν και, τελικά, τις υλοποίησαν. Πώς «πέρασαν» αυτές οι μεταρρυθμίσεις; Ποιες ήταν οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που βοήθησαν στην υλοποίησή τους;
Τι μαθήματα μπορούμε να πάρουμε εμείς σήμερα; Βρείτε το βιβλίο στο e-shop της διαΝΕΟσις και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία.
Διαβάστηκε 302 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.