Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  2:11 πμ
Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 13:07

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Αγρίνιο: Να αποδοθούν ευθύνες για την εθνική τραγωδία των Τεμπών ζήτησαν όσοι συμμετείχαν (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, συνταξιούχοι, μαθητές, φοιτητές έδωσαν το “παρών” στη νέα κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο το μεσημέρι της Τετάρτης (8.3.23), ημέρα 24ωρης απεργίας που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ και τα Εργατικά Κέντρα της χώρας,  για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Η συγκέντρωση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημοκρατίας και τονίστηκε η ανάγκη να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη  αλλά και να μπει τέρμα στη πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων.

Μεταξύ άλλων, μέλη της “Πρωτοβουλίας φοιτητών του Αγρινίου” που συμμετείχαν στην κινητοποίηση κατηγόρησαν τις κυβερνήσεις και τους ιδιώτες ότι  “διέλυσαν” τις σιδηροδρομικές συγκοινωνίες της χώρας.

“Δεν έφταιγε η κακιά ώρα” για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα ήταν η κοινή διαπίστωση των συγκεντρωμένων που υπογράμμισαν την ανάγκη να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για την ασφάλεια στις μεταφορές.

Δείτε εικόνες:

Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη οι φαρμακοποιοί του Αγρινίου συμμετείχαν με δίωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 406 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.