Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:42 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 12:13

Ομορφιά με χαμηλό κόστος: H βλεφαροπλαστική σας χαρίζει νεανική όψη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Η βλεφαροπλαστική είναι μία από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις, καθώς μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει την όψη σας και να σας δώσει νεανική εμφάνιση και φρέσκια όψη.
 
Όσο μεγαλώνουμε τα βλέφαρα σταδιακά πέφτουν ή συσσωρεύουν επιπλέον δέρμα, με αποτέλεσμα να φαίνονται βαριά και κουρασμένα, προσθέτοντας επιπλέον χρόνια στην εμφάνισή μας. Διάφορες μέθοδοι, με κυρίαρχη την βλεφαροπλαστική, μπορούν να ανατρέψουν τη φθορά του χρόνου και μάλιστα με προσιτό κόστος.
 
Ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός,  ειδικός στη βλεφαροπλαστική, μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία, επιφέροντας ένα αποτέλεσμα που θα φαίνεται φυσικό και ταυτόχρονα θα σας κάνει να μοιάζετε χρόνια νεότεροι.

Δείτε μερικά tips για να έχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα από τη διαδικασία

Προετοιμαστείτε κατάλληλα

Τις εβδομάδες πριν τη βλεφαροπλαστική, φροντίστε να έχετε μία υγιεινή ρουτίνα. Μην καπνίζετε, μην πίνετε αλκοόλ, να τρώτε σωστά και να κοιμάστε καλά, ώστε το σώμα σας να είναι σε θέση να επουλωθεί ακόμα πιο γρήγορα και πιο ομαλά μετά την αισθητική επέμβαση.

Αποφύγετε την έντονη άσκηση

Όπως και κάθε άλλη επέμβαση, αισθητική ή μη, έτσι και η βλεφαροπλαστική έχει ένα κόστος ενέργειας για το σώμα σας, που θα προσπαθήσει να διοχετεύσει τις δυνάμεις του στην επούλωσή σας. Επομένως είναι καλό να μην το εξουθενώνετε επιπλέον με έντονη γυμναστική.

Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο

Γνωρίζουμε ότι ο ήλιος μπορεί να είναι επιβλαβής για το δέρμα και ειδικά όταν αυτό είναι ευαίσθητο μετά το πέρας μίας αισθητικής επέμβασης. Αποφύγετε την απευθείας έκθεση των βλεφάρων στον ήλιο και φοράτε πάντα γυαλιά ηλίου κατά την περίοδο επούλωσης, ακόμα κι αν κάνατε την βλεφαροπλαστική τον χειμώνα.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού

Το σημαντικότερο για την ομαλή έκβαση της διαδικασίας είναι να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του χειρουργού μετά το πέρας της επέμβασης, Ο ειδικός στην βλεφαροπλαστική θα σας καθοδηγήσει σχετικά με το πώς να φροντίσετε την περιοχή, τι σταγόνες και τι κομπρέσες να βάζετε προκειμένου να επουλωθεί ταχύτερα και ομαλότερα το σημείο.

 

Διαβάστηκε 1843 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 22:01
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.