Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  8:13 μμ
Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2023 12:18

Δήμος Αμφιλοχίας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμπλήρωση-επικαιροποίηση μητρώου εργοληπτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμφιλοχίας, απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμπλήρωση-επικαιροποίηση του μητρώου εργοληπτών (εταιριών και φυσικών προσώπων) για την πρόληψη και αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από πλημμύρες, χιονοπτώσεις, πυρκαγιές ή οποιοδήποτε άλλο έκτακτο φαινόμενο ή φυσική καταστροφή και την πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης υποδομών αρμοδιότητάς του Δήμου Αμφιλοχίας, για το χρονικό διάστημα 2023-2024 (έως 31/12/2024).

Προκειμένου να συμπληρωθεί-επικαιροποιηθεί το μητρώο εργοληπτών, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος που διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και προσωπικό, να υποβάλει αίτηση στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών-Τμήμα Τεχνικών Έργων & Συντήρησης Υποδομών, Γραφείο Πολιτικής Προστασίας, Γεωργίου Στράτου 5, Τ.Κ. 305 00, Αμφιλοχία (τηλ. 2642360423-425-445) ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στο μητρώο καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα που απαιτείται να συμπληρωθούν, βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμφιλοχίας, στο σύνδεσμο:

https://www.dimosamfilochias.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-gia-ti-symplirosi-epikairopoiisi-mitrooy-ergolipton/

Διαβάστηκε 264 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.