Κυριακή, 6η Οκτωμβρίου 2024  6:22 μμ
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 20:14

ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Ανατολικής Στερεάς συντονίζουν τη δράση τους για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αξιοσημείωτη συνάντηση για το δρόμο Λαμία – Καρπενήσι – Αγρίνιο – Πλατυγιάλι υπήρξε σήμερα, Παρασκευή  (17/2), στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καρπενησίου .

Συμμετείχαν ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Πρόεδρος ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς Θανάσης Λυκόπουλος  και ο πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας Στυλιανός Μπλέτσας.

Ο δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά την κοινή συνεδρίαση των διοικουσών επιτροπών των δύο περιφερειακών τμημάτων του Τεχνικού Επιμελητηρίου αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η σημερινή συνάντηση και συγκυρία είναι εξαιρετική για να προβληθούν τα προβλήματα και οι θέσεις πιο επιστημονικά και πιο τεκμηριωμένα για τον δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι του οδικού άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο-Πλατυγιάλι.

Οι δύο πρόεδροι των ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας και Ανατολικής Στερεάς  έκαναν λόγο για ουσιαστική συνεργασία προκειμένου να θέσουν και να συζητήσουν από κοινού τα κοινά αναπτυξιακά και τεχνικά ζητήματα των δύο περιοχών και επισήμαναν ότι θα δράσουν από κοινού για αυτό το σημαντικό έργο.

Δείτε το βίντεο που επιμελήθηκε ο Παναγιώτης Καραγιάννης με το «Συμβαίνει Τώρα»:

Πηγή: dytikievritania.blogspot.com

Διαβάστηκε 295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.