Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  9:57 μμ
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 13:43

Η ψηφιακή πλατφόρμα VISIT NAFPAKTIA στη διάθεση των επαγγελματιών του τουρισμού για την εγγραφή τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, η ψηφιακή πλατφόρμα VISIT NAFPAKTIA (www.visitnafpaktia.gr) που αφορά στην τουριστική προβολή της Ναυπακτίας, είναι πλέον διαθέσιμη στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και ευρύτερου τουριστικού κλάδου, της εστίασης και των παραγωγών τοπικών προϊόντων ώστε να προβούν στη δωρεάν καταχώρηση της επιχείρησής τους.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή και αρκεί να ακολουθηθούν τα βήματα όπως περιγράφονται εδώ: https://www.nafpaktos.gr/el/blog/visit

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2634038635 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Δήμος Ναυπακτίας διατηρεί θεματικά προφίλ Visit Nafpaktia (#Visit_Nafpaktia) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο facebook, το instagram, το youtube και το Tik Tok με σκοπό την προβολή της περιοχής.

Διαβάστηκε 439 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News