Τρίτη, 2η Ιουλίου 2024  3:46 μμ
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 21:10

Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου συνάντησε τον παλιό συμφοιτητή του και τώρα…υπουργό του εκεί που «πρωταγόρευσαν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων και Φοιτησάντων της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης «ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ» επέστρεψαν εκεί που «πρωταγόρευσαν».

Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (1974 – 2024), περίπου τριακόσιοι και πλέον απόφοιτοι της Νομικής Σχολής, κυρίως των πρώτων χρόνων λειτουργίας της Σχολής, βρέθηκαν στην Κομοτηνή για να συμμετάσχουν στις   εκδηλώσεις στις 28- 30 Ιουνίου 2024.

Μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου Δημήτρης Νικάκης. Συνάντησε εκεί και τον παλιό συμφοιτητή του και σήμερα…υπουργό του, Γιώργο Φλωρίδη.

Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας αλλά ωτακουστή δεν βρήκαμε ακόμη. Ώστε να μάθουμε αν οι δυο παλιοί γνώριμοι συζήτησαν και για τον νέο δικαστικό χάρτη. Τον χάρτη που υλοποίησε ο Φλωρίδης και για λίγο καιρό άγχωσε για τα καλά τον Νικάκη αλλά στο τέλος τον δικαίωσε…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 200 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News