Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:40 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 15:04

Θεατρική παράσταση «Πάρτυ στο μαντρί»: Τι δήλωσαν οι συμμετέχοντες ηθοποιοί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η θεατρική παράσταση (κωμωδία) «Πάρτυ στο μαντρί» παίχθηκε στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου το τριήμερο 24-26/4/2023 με μεγάλη επιτυχία και αποδοχή από τον κόσμο. Θεωρήσαμε σκόπιμο να δούμε τι έχουν να πούν και οι συμμετέχοντες ηθοποιοί για την παράσταση και την συνολική εμπειρία τους.

φωτο 1 ηθοποιοι

Ο Άρης Μακρής (υποδύθηκε τον Κώτσο) μας δήλωσε: «Εγώ λοιπόν έχω να πω ότι είναι μεγάλη η ανάγκη όλων μας για λίγο γέλιο στη ζωή μας, πράγμα το οποίο έφερε αυτή η παράσταση "πάρτι στο μαντρί", η οποία κατάφερε να γεμίσει επί τρεις συνεχόμενες ημέρες την αίθουσα του Παπαστράτειου Μεγάρου. Όσον αφορά όλους εμάς τους συντελεστές αυτής της παράστασης έχω να πω μόνο το εξής. Η σύμπνοια η καλή συνεννόηση και λίγο η εμπειρία μας, έφερε ένα όμορφο αποτέλεσμα που το χαρήκαμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος τον οποίο ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανταπόκριση που είχε. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ την κυρία Χρυσούλα Γεωργούση για την συγγραφική της δεινότητα και να της ευχηθώ να μας χαρίζει για πολλά πολλά χρόνια τέτοια όμορφα σενάρια.»

Η Ελένη Κουτσιάφτη (υποδύθηκε την Φωτεινή) μας δήλωσε: «Το ταξίδι με την θεατρική οικογένεια ήταν υπέροχο, γεμάτο εκπλήξεις και πολύ γέλιο. εξ'αλλου αυτός ήταν και ο σκοπός, να μεταδώσουμε γέλιο και χαμόγελα. Αναπτυχθήκαν καινούριες φιλίες και πιστεύω πως όλη η παρέα θα ξαναβρεθούμε σε ένα επόμενο δρώμενο.»

Η Βάσια Καμποσιώρα (Αφηγήτρια και επίσης υποδύθηκε την Γαλλίδα) μας δήλωσε: «Το κείμενο της κυρίας Χρυσούλας, η καθοδήγηση του σκηνοθέτη μας αλλά και το δέσιμο τής ομάδας μας, με βοήθησαν ώστε να είναι η πρώτη μου θεατρική συμμετοχή μια υπέροχη εμπειρία. Τους ευχαριστώ!!!»

Ο Κωνσταντίνος Κατσακιώρης (υποδύθηκε τον πρόεδρο του δικαστηρίου και τον Παπαγιώργη) μας δήλωσε: «Πάρτυ στο Μαντρί, έργο που έγραψε η θεατρική συγγραφέας κυρία Χρυσούλα Γεωργούση, καλογραμμένο με την ντοπιολαλιά της περιοχής . Ή υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται σε μια αγροτικοκτηνοτροφική περιοχή του Αγρινίου. Το σκηνοθέτησε ο κύριος Γιώργος Λουριδάς. Πρέπει όμως αγαπητοί μου να γνωρίζετε, ότι το βασικό εργαλείο του θεάτρου είναι ο ηθοποιός. Χωρίς τον ηθοποιό, θέατρο δεν υφίσταται. Η Θεατρική Ομάδα , που επέλεξε η κυρία Γεωργούση για το έργο Πάρτυ στο Μαντρί είναι ερασιτεχνική μεν, με επαγγελματική απόδοση δε. Δεν έχει να ζηλέψει και πολλά πράγματα από επαγγελματικούς θιάσους. Το αποτέλεσμα τα λέει όλα από μόνο του. Το έργο παίχτηκε επί τρεις συνεχόμενες μέρες σε ένα κατάμεστο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ, που ο κόσμος γέλασε με την καρδιά του και το επικρότησε. ( να βλογάμε και τα γένια μας ε ?) Ευχαριστώ όλη την ομάδα για την άψογη συνεργασία."Και τέλος να έχετε την ευλογία μου Τέκνα μου"»

φωτο 2 ηθοποιοι

Ο Βασίλης Κολοβός (υποδύθηκε τον Σωτήρη Φαλακρό) μας δήλωσε: «Η θεατρική ομάδα δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να κάνουμε ένα πολύ όμορφο θεατρικό ταξίδι και μού άνοιξε μια πόρτα για μελλοντική ερασιτεχνική ενασχόλησή μου με το θέατρο.»

Ο Θανάσης Χρυσικός (υποδύθηκε τον Φώτη Πλιάτσικα) μας δήλωσε: «Εδώ και χρόνια λοιπόν γνωρίζω την κ. Χρυσούλα Γεωργούση αυτή την εξαίρετη κυρία με την οποία και στο παρελθόν έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία σε κάποια από τα έργα της, όπου συμμετείχα σαν ερασιτέχνης ηθοποιός. Έτσι λοιπόν και φέτος είχα μια πρόταση να συμμετέχω στο θεατρική ομάδα για να παιχτεί το "ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ" όπου εγώ έπρεπε να ενσαρκώσω τον ρόλο του Φώτη Πλιάτσικα. Πρώτη φορά είχα συνεργασία με τον κ.Γεώργιο Λουριδά ως συντονιστή και σκηνοθέτη του έργου!!!! Τώρα όσο αφορά για την συνεργασία με τα αλλά μέλη της θεατρικής ομάδας ήταν άψογη και απολαυστική.. Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών με χιούμορ, θετική αύρα και πάνω από όλα ακομπλεξάριστοι.  Είμαι ευγνώμων που γνώρισα αυτά τα υπέροχα τυπάκια και φίλους μου πλέον που σέβομαι, αγαπάω και εκτιμώ αφάνταστα........ Έτσι λοιπόν το αποτέλεσμα όλης αυτής της συνεργασίας το είδε, το απόλαυσε και το χειροκρότησε το κοινό στις τρεις αυτές παραστάσεις στο Παπαστράτειο Μέγαρο στις 24,25,26 Απριλίου.......!!!!! Ο σκοπός μου να κάνω τον κόσμο που μας είδε να ευχαριστηθεί και να γελάσει, πιστεύω ότι επιτεύχθηκε σε μεγάλο βαθμό!!!! Ευχαριστώ όλους για αυτή την άψογη συνεργασία που είχαμε και φυσικά όλον αυτό το κόσμο που ήρθε μας είδε και μας χειροκρότησε απλόχερα!!!!!»

Ο Κώστας Κασκαούτης (υποδύθηκε τον ρόλο του προέδρου του χωριού) μας δήλωσε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που συμμετείχα σε κάτι που όλοι αγκαλιάσαμε με αγάπη και αγαπήθηκε τόσο και από τον κόσμο. Η ομάδα μας αν και ερασιτεχνική παρουσίασε επαγγελματικά ένα θεατρικό έργο – κωμωδία που οι θεατές δεν σταμάτησαν να γελάνε και να χειροκροτούν. Ευτύχημα είναι να υπάρξει συνέχεια.»

Η Όλγα Ζήση (υποδύθηκε την Τασία) μας δήλωσε: «Όσο για το θεατρικό Πάρτυ στο μαντρί ευχαριστώ την κ. Χρυσούλα που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε με πολύ αγάπη με όλη την ομάδα αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που δεθήκαμε και βγάλαμε την παράσταση και χαρίσαμε πολύ γέλιο στους θεατές...!!!! Όσο για τον σκηνοθέτη μας τον κ. Λουριδά η συνεργασία μας υπήρξε άψογη. Ήταν κοντά μας και πάντα μας ενθάρρυνε μας ανέβαζε μας πίστεψε και το αποτέλεσμα βγήκε άριστο ...!!!!»

φωτο 3 ηθοποιοι

Η Ελπίδα Μανιφάβα (υποδύθηκε τον ρόλο της Δασκάλας) μας δήλωσε: «Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενη για την συμμετοχή μου στη θεατρική παράσταση «Πάρτι στο μαντρί» διότι, αφενός, εμπλούτισε τις καλλιτεχνικές μου ανησυχίες με όμορφο και δημιουργικό τρόπο και αφετέρου, η συνεύρεση και η άψογη συνεργασία με τόσους αξιόλογους ερασιτέχνες ηθοποιούς ήταν αυτή που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα και οδήγησε στην επιτυχή έκβαση της παράστασης. Τέλος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στην κυρία Χρυσούλα Γεωργούση, η οποία επιμελήθηκε το σενάριο του συγκεκριμένου θεατρικού έργου και τον σκηνοθέτη μας κύριο Γιώργο Λουριδά για την εμπιστοσύνη και την καθοδήγηση που μας επέδειξαν καθ΄όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.»

Ο Θοδωρής Νικολάου (υποδύθηκε τον ρόλο του δασκάλου) μας δήλωσε: «Παρότι  εγώ "δάσκαλος", έμαθα πολλά από τη συμμετοχή μου στην ομάδα και προπαντός διασκέδασα στις πρόβες αλλά και στη παράσταση. Ευχαριστώ όλους και ιδιαίτερα τους συμπαίκτες που με στήριξαν σε όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Ελπίζω να μη χαθούμε… καλή συνέχεια σε όλους…»

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών (υποδύθηκε τον Αστυνομικό) μας δήλωσε: «Μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα ήταν η συμμετοχή μου σε αυτή την παράσταση. Ο κόσμος έχει ανάγκη το γέλιο και του το προσφέραμε απλόχερα. Η συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ήταν άψογη και αποτελεσματική. Κατά γενική ομολογία ο ρόλος του Αστυνομικού υπήρξε η καλύτερη επιλογή για μένα στην συγκεκριμένη θεατρική παράσταση. Ευελπιστώ να υπάρξει συνέχεια και πρόοδος.»

Δείτε και backstage βίντεο του Σκηνοθέτη Γιώργου Λουριδά με δηλώσεις συντελεστών.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBEST.gr

 

Διαβάστηκε 1238 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 15:05
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr