Τετάρτη, 26η Μαρτίου 2025  9:38 πμ
Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 17:58

Η παραλία Διόνι Κατοχής (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενα εκπληκτικό βίντεο που παρουσιάζει την παραλία Διόνι στην Κατοχή Μεσολογγίου ανέβασε πρόσφατα στο youtube ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης. Απολαύστε το:

Το Διόνι είναι παραλία στο Ιόνιο Πέλαγος, στην Κατοχή και στη βόρεια πλευρά των εκβολών του Αχελώου. Για να φτάσεις εκεί διανύεις μια απόσταση από τον κάμπο περίπου 16 χιλιόμετρα από το χωριό. Περνάς από τον κάμπο της Κατοχής και τις Οινιάδες, (την αρχαία πολιτεία στο λόφο, η οποία τα χρόνια εκείνα ήταν νησί και ανήκε στις Εχινάδες νήσους).

Η παραλία είναι αμμώδης και ρηχή.

Διαβάστηκε 11543 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2019 01:00
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis