Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:05 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 21:07

Ο ερημίτης, 11 χρόνια μόνος στα βουνά | Η ζωή μακριά από την κοινωνία | (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιστροφή στη φύση: Η απόφαση του ερημίτη.

Ο Μάρκος είναι ένας ερημίτης που ζει στα βουνά εδώ και 11 χρόνια. Όταν ήταν νεότερος, ο Μάρκος ένιωθε ότι η ζωή του δεν είχε κατεύθυνση και δεν καταλάβαινε πλήρως το πραγματικό νόημα της ύπαρξής του. Αποφάσισε να ψάξει για κάτι που θα έδινε νόημα στη ζωή του.

Τότε ανακάλυψε την ομορφιά και τη γαλήνη της φύσης. Είδε πόσο μικροί είναι οι άνθρωποι σε σύγκριση με τον κόσμο και πόσο σημαντικό είναι να σεβόμαστε και να φροντίζουμε το περιβάλλον μας. Ο Μάρκος έφυγε από την πόλη και αποφάσισε να ζήσει μακριά από τη θορυβώδη ζωή της πόλης.

Ο Μάρκος ζει στα βουνά, όπου η φύση είναι ανέγγιχτη και αγνή. Κάθε πρωί, ξυπνά από τον ήχο των πουλιών και τον ήλιο που ανατέλλει πάνω από το βουνό. Περπατάει στα μονοπάτια του βουνού και ανακαλύπτει νέα μέρη και κρυφά μονοπάτια.

Η ζωή του Μάρκου είναι απλή και αυτάρκης. Φροντίζει τον κήπο του, φτιάχνει μόνος του το φαγητό του και κάνει τις δικές του δουλειές. Δεν χρειάζεται πολλά για να είναι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Ο Μάρκος εκτιμά τη μοναξιά και τη γαλήνη της φύσης. Έχει μάθει να εκτιμά τα απλά πράγματα στη ζωή και είναι ευγνώμων για την ομορφιά γύρω του.

 

 

Διαβάστηκε 501 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 20:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis