Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  11:20 πμ
Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2019 18:09

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά σκακιού στη Ναύπακτο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) «Έπαχτος» διοργάνωσε και φέτος τουρνουά σκακιού ,  το »3ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ», σε τέσσερις σκακιέρες με ελβετικό σύστημα πέντε γύρων και με διεθνή αξιολόγηση.

Στην επιτυχημένη αυτή  διοργάνωση, που έχει γίνει πλέον θεσμός , έλαβαν μέρος συνολικά 66 παίχτες  , από 11 διαφορετικούς συλλόγους , σχηματίζοντας 14 ομάδες .

Μικροί και μεγάλοι αθλητές από επτά  διαφορετικές πόλεις ( Άρτα , Αγρίνιο, Ναύπακτο ,Πάτρα , Πρέβεζα , Λευκάδα και Ζάκυνθο ) μαζεύτηκαν στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου NAFS στην Ψανή για να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι .

«Μακρυά από έχθρες ,αντιπαλότητες και αντιδικίες ,τα οποία περισσεύουν τη σημερινή εποχή,για τέσσερiς ώρες,το απόγευμα του Σαββάτου (09
Φεβρουαρίου 2019),έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν σκάκι στο πνεύμα της φιλίας που πρεσβεύει ο Σύλλογος της Ναυπάκτου ,αποδεικνύοντας για άλλη
μια φορά ότι το παιγνίδι ενώνει και πρέπει να ενώνει. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΕΑΠ-1 , δεύτερη η ΝΕΠ και τρίτη η ομάδα ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.  Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από δύο ομάδες καταλαμβάνοντας την έκτη θέση», αναφέρει η ανακοίνωση του Αθλητικού Σκακιστικού Ομίλου Ναυπάκτου.

Όλα τα αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο
http://chess-results.com/tnr413627.aspx?lan=19 .

agrinionews.gr

nakis pan

Διαβάστηκε 583 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News