Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  11:21 πμ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 10:36

Νταλακούρας: «Σταθερή η ματιά του Πετράκη στην ομάδα του Παναιτωλικού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην εκπομπή ΣΠΟΡ στο IONIAN του Βασίλη Δελημάρη φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας.

Σχολίασε την νίκη των Αγρινιωτών στο Ηράκλειο, απέναντι στον ΟΦΗ, αποδίδοντας τα εύσημα στον Γιάννη Πετράκη.

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Πετράκη. Πέραν από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας προπονητής στην διάρκεια ενός πρωταθλήματος έχει καταφέρει να δώσει μία σταθερότητα και σιγουριά στα παιδιά ότι μπορούν να κάνουν πράγματα άσχετα από τις συνθήκες ανά πάσα στιγμή», τόνισε αρχικά.

Για το τι έπαιξε ρόλο και ήρθε η μεγάλη νίκη στην Κρήτη:

«Ο Παναιτωλικός έχει σταθερό σύστημα και τακτικές και αυτό τον βγάζει από τα δύσκολα. Αυτό συνέβη και την Κυριακή, παρότι η ομάδα προερχόταν από αποκλεισμό. Ο κόουτς κατάφερε να κρατήσει το επίπεδο των παικτών σε υψηλή κατάσταση και να πάρει ο Παναιτωλικός ένα πέρα ως πέρα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το στοιχείο που κάνει τον Παναιτωλικό να έχει την εικόνα αυτή μέχρι στιγμής:

«Είναι δουλειά που γίνεται για μεγάλο διάστημα. Οι παίκτες αποκτούν εμπιστοσύνη στα πόδια, τις σκέψεις του και σε όλες τις ενέργειές τους και μπορούν να βρουν ρυθμό ύστερα από κακό αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει στον Παναιτωλικό και συμβαίνει γιατί έχει σταθερές ως ομάδα. Δεν το λέω ως κομπλιμέντο. Είναι πραγματικότητα. Προέρχονται από την σταθερή ματιά του προπονητή σε αυτή την ομάδα».

Για την συνέχεια της ομάδας αλλά και το πρωτάθλημα γενικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και την προσπάθεια του Παναιτωλικού. Θα ήθελα να βλέπαμε κάτι καλύτερο από τις μικρομεσαίες ομάδες. Ξέρω ότι είναι αρχή ακόμα, οι ομάδες δεν έχουν ρυθμό, αλλά πρέπει να γίνει μία γενικότερη προσπάθεια για να γίνει πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρό μας. Νιώθω ότι ο Παναιτωλικός θα είναι ομάδα που θα καταφέρει πέραν από τα αποτελέσματα να δείξει και καλό πρόσωπο».

Για την κινητοποίηση του κόσμου ενόψει ΑΕΚ:

«Θεωρώ ότι ο κόσμος πάντα δείχνει την διάθεσή του να βλέπει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Το ματς θα έχει κόσμο, θα είναι ευκαιρία να δείξει τα δόντια του. Θα είναι ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς φόβο, χωρίς σκοπιμότητες και να κερδίσει περισσότερο τον κόσμο του».

Τέλος, για το αν ο Παναιτωλικός μπορεί με ορισμένα αποτελέσματα να κυνηγήσει το βήμα παραπάνω:

«Το έχει ψάξει και το ψάχνει κάθε χρόνο το βήμα παραπάνω ο Παναιτωλικός. Θέλω να πιστεύω ότι ίσως φέτος είναι ευκαιρία για να κυνηγήσει πιο ουσιαστικά αυτό τον στόχο. Να γίνει μία ομάδα που θα δείξει την εικόνα που πρέπει να έχουν οι μικρομεσαίες ομάδες στο γήπεδο».

titormosnet.gr

Διαβάστηκε 88 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News