Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  11:18 πμ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 10:37

Ανακοίνωση εργασιών λήψης δεδομένων κατά μήκος δημόσιων δρόμων – Ν. Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εταιρεία OFFICE 56 TECHNICAL STUDIES AND PROJECTS Ε.Ε. – «OFFICE 56TSP», που ειδικεύεται στη μελέτη, το σχεδιασμό, την αδειοδότηση και την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ανακοινώνει ότι η Cyclomedia Technology B.V., Ολλανδική εταιρεία γεωπληροφορικής, θα πραγματοποιήσει λήψεις μετρήσεων και φωτογραφιών κατά μήκος δημόσιων δρόμων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Σκοπός είναι η αποτύπωση του περιβάλλοντος εξωτερικού χώρου, για αναλύσεις σε τομείς όπως  οι υποδομές, η κλιματική αλλαγή, η κινητικότητα, η βιωσιμότητα και η ασφάλεια.

Η εταιρεία διασφαλίζει την ανωνυμοποίηση προσωπικών δεδομένων (π.χ. πρόσωπα και πινακίδες).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 64 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News