Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  11:20 πμ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 10:21

Αμφιλοχία: Γιορτή της πυγμαχίας το 3ο International Boxing (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης της Αμφιλοχίας οι τελικοί του 3rd International Boxing.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αμφιλοχία και στο Αγρίνιο. Mε συμμετοχές από την Ελλάδα την Κύπρο το Καζακστάν την Αλβανία το Μαυροβούνιο την Πολωνία την Γερμανία και την Σλοβακία.

Ήταν μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και για την πόλη καθώς οι αγώνες ένωσαν 8 χώρες και συνολικά 300 αθλητές και αθλήτριες γυμναστές προπονητές και συνοδούς που συμμετείχαν στην διοργάνωση και διέμεναν σε ξενοδοχεία απόλαυσαν το φαγητό τον καφέ τους και την φιλοξενία του τόπου.

Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Πυγμαχικός Γυμναστικός Σύλλογος Αμφιλοχίας μαζί με Πυγμαχικό Σύλλογο Αγρινίου με συνδιοργάνωτες την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ,τον Δήμο Αγρινίου τον Δήμο Αμφιλοχίας και υπό την Αιγίδα Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας .

Φωτογραφίες του Ηλία Νακόπουλου:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 80 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News