Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  1:23 μμ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 12:54

Η δράση “Pink the City” στο Αγρίνιο (Σαβ 5/10/2024 11:00 π.μ.)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την 25η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού που γιορτάζεται κάθε χρόνο, ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο, οι Δομές Αστέγων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, o Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου, η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου και ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας» διοργανώνουν για 4η  συνεχόμενη χρονιά την δράση “Pink the City” το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας.

Κύριος σκοπός μας είναι η αφύπνιση και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, «βάφοντας» την πόλη του Αγρινίου ροζ, ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα της δράσης περιλαμβάνει:

  • Χαιρετισμούς
  • Ποικίλα event
  • Συμβολικό περίπατο

 «Μαζί πιο δυνατοί!»

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΠΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

Διαβάστηκε 55 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 12:59
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News