Τρίτη, 1η Οκτωμβρίου 2024  3:27 μμ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2024 14:52

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου χθες το απόγευμα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο πατέρας Γεώργιος Παππάς, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού και ευχήθηκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό και στους εκπαιδευόμενους/νες του σχολείου καλή δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη!

O Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του Β Κύκλου Σπουδών υποδέχθηκαν και συνεχάρην τους νέους εκπαιδευόμενους/νες που άδραξαν τη Δεύτερη Ευκαιρία της γνώσης, της μάθησης και της εξέλιξης στη ζωή τους!

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, το Δημόσιο Γυμνάσιο Ενηλίκων, είναι ένας διαχρονικά πετυχημένος εκπαιδευτικός καινοτόμος θεσμός, που λειτουργεί στο Αγρίνιο από το έτος 2003.

Δίνει μια Δεύτερη Ευκαιρία στη μόρφωση των ενηλίκων εκπαιδευόμενων, μέσα από το ευέλικτο και ανοικτό πρόγραμμα σπουδών του που προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα τους.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2024-2025:

Η Διεύθυνση του σχολείου ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι εγγραφές έως 15 Οκτωβρίου 2024 για το νέο σχολικό έτος των ενδιαφερομένων πολιτών που δεν έχουν  ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν το απολυτήριο του Γυμνασίου.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 70 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News