Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 21:16

Κονσόλες και smartwatch παιδικά που θα τρελάνουν τα παιδιά! – Βρείτε παιχνιδοκονσόλα με 2 χειριστήρια και 400 παιχνίδια σε τιμή σοκ μόνο στο katabra!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα παιδιά λατρεύουν τα παιχνίδια όπως οι κονσόλες και τα απίθανα φουτουριστικά gadgets όπως τα παιδικά smartwatch και οι γονείς λατρεύουμε να τα βλέπουμε χαρούμενα και ευτυχισμένα! Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν ξέρουμε κι από έξυπνες αγορές! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Katabra μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε για να κάνετε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού σας χωρίς να σας κοστίσει ακριβά.

Συγκεκριμένα, μέσα στη μεγάλη ποικιλία από ηλεκτρονικά είδη και gadgets σε ασυναγώνιστες τιμές, θα βρείτε απίθανη παιχνιδοκονσόλα με 2 χειριστήρια και 400 παιχνίδια αλλά και το εκπληκτικό smartwatch t80s για παιδιά, με απίθανο στυλ αλλά και δυνατότητα εντοπισμού για να ξέρεις ανά πάσα στιγμή ότι το παιδί σου είναι ασφαλές!

Στο katabra σε περιμένουν οι καλύτερες προσφορές για κονσόλες και smartwatch παιδικά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

Παίζουμε μαζί – περνάμε δημιουργικό χρόνο

Τα βιντεοπαιχνίδια έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στο να αναπτυχθούν οι δεξιότητες των παιδιών και η καλύτερη συνεργασία ματιών και χεριών από τις νηπιακές ακόμα ηλικίες! Εξασφαλίστε την καλύτερη εξέλιξη του παιδιού σας και βοηθήστε το να ακονίσει την κρίση και την σκέψη του, διασκεδάζοντας μαζί του και περνώντας δημιουργικό χρόνο ως γονείς και παιδιά.

Η παιχνιδοκονσόλα με 2 χειριστήρια και 400 παιχνίδια που θα βρείτε στο katabra προσομοιάζει το αγαπημένο όλων playstation και έχει ειδικά επιλεγμένους τίτλους που στοχεύουν στην εξάσκηση των παιδιών, τόσο από κινητικής όσο και από νοητικής πλευράς, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο διασκεδαστικό σύστημα κίνησης και σκέψης που μπορείτε να απολαύσετε μαζί σε σοκαριστική τιμή που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!

Το γκάτζετ που ενθουσιάζει αλλά και προστατεύει

Όλοι έχουν smartwatch μαμά! Γιατί όχι κι εγώ; Ενδώστε στην ανάγκη του παιδιού σας εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι θα είναι προστατευμένο και θα ξέρετε πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή! Τα παιδικά smartwatch έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που πλέον μπορούν να αποτελέσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο στην ασφάλεια του παιδιού σας, πέρα από ένα διασκεδαστικό gadget.

Με το πρωτοποριακό smartwatch t80s, την νέα τεχνολογία στα παιδικά smartwatch έχετε το απόλυτο γκάτζετ για το παιδί σας! Με οθόνη που δείχνει την ώρα αλλά και μηνύματα, απόλυτα αδιάβροχο και με συσκευή εντοπισμού GPS μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι το παιδί σας είναι απόλυτα ασφαλές και γνωρίζετε πού βρίσκεται κάθε στιγμή.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Katabra και βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κονσόλες και smartwatch παιδικά σε ασυναγώνιστες προσφορές!

Διαβάστηκε 1695 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 20:16
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.