Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:21 μμ
Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 23:31

Προβολή κοινωνικού μηνύματος Ε.Ε.Σ. με Γιώργο Τσαλίκη σε τηλεόραση και μετρό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Κέντρων Φιλίας του Δήμου Περιστερίου και εγνωσμένης αξίας τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, στηρίζει έμπρακτα τις καθημερινές ανθρωπιστικές δράσεις που υλοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) προς όφελος των ευάλωτων συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, πρωταγωνίστησε αφιλοκερδώς σε τηλεοπτικό σποτ του Ε.Ε.Σ, με σκοπό την προσέλκυση νέων εθελοντών που θα ενισχύσουν άμεσα την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά ο Οργανισμός για να ανταποκριθεί πλήρως στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας.

Το τηλεοπτικό σποτ του Ε.Ε.Σ.:

Στο εν λόγω κοινωνικό μήνυμα, ο Γιώργος Τσαλίκης, υποδύεται εργαζόμενο με ιδιαίτερα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον, ο οποίος μετά το πέρας του εργασιακού ωραρίου δεν ξεχνά την προσφορά προς τον συνάνθρωπο και ξεκινάει αμέσως τη δράση του ως εθελοντής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Διαβάστηκε 326 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.