Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  5:18 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2023 23:51

Συνάντηση του Αγρινιώτη Σκηνοθέτη Στάθη Παπαδημητρίου με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών E.E.S, κ. Χάρη Παπαδόπουλο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τον Αγρινιώτη Σκηνοθέτη Στάθη Παπαδημητρίου τον γνωρίσαμε μέσα απο παλιότερες συνεντεύξεις για το σκηνοθετικό του έργο αλλά και την βραβευμένη του ταινία "Mental Breakdown" που παρουσιάσαμε σε ειδικό άρθρο αφιέρωμα. Ο ίδιος επίσημο μέλος σε λίγες μέρες, της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον πρόεδρο της κο Χάρη Παπαδόπουλο πέρα απο τα υπόλοιπα και για το κινηματογραφικά εξελισσόμενο Αγρίνιο.

Ο κος Χάρης Παπαδόπουλος (Πρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών) δήλωσε: "Είχα μια συνάντηση με το νεαρό σκηνοθέτη Στάθη Παπαδημητρίου νέο μέλος στο σωματείο μας, στην οποία ανταλλάξαμε απόψεις για το παρόν και το μέλλον των νέων ανθρώπων. Των δημιουργών του μέλλοντος!"

Ο Αγρινιώτης Σκηνοθέτης Στάθης Παπαδημητρίου δήλωσε: "Αρχικά εισέπραξα συγχαρητήρια για την ταινία Mental Breakdown καθώς επίσης και για την βράβευσή της. Πέρα από τα υπόλοιπα μιλήσαμε και για τα κινηματογραφικά πεπραγμένα στο Αγρίνιο. Τις δυνατότητες για ακόμα πιο μεγάλη άνθηση στις Κινηματογραφικές Παραγωγές και ότι θα έχω την απόλυτη στήριξη του αν σκεφτώ να προχωρήσω σε κάποια παραγωγή στο Αγρίνιο στο μέλλον. Τον ενημέρωσα για το Agrinio International Film Festival που γίνεται στην πόλη (φέτος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Παρ 16-Κυρ 18 Ιουνίου) και ότι από ότι έχω ενημερωθεί συμμετέχουν αρκετές ταινίες από πολλές χώρες, όπως και η δική μου πέρυσι. Συζητήσαμε ότι το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία έχει μεγάλη ποικιλία απο εναλλαγές τοπίου και ωραία και γραφικά μέρη τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκηνικά σε οποιαδήποτε είδους κινηματογραφική παραγωγή. Φυσικά και ότι θα πρέπει να υπάρξει στο Αγρίνιο πιο μεγάλη στήριξη στους δημιουργούς του απο τον κόσμο αλλά και τους τοπικούς παράγοντες."

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBEST.gr

 


Διαβάστηκε 10825 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 15:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής και σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax", "Το κίτρινο μπλουζάκι", "Γιν' αγέρας και έλα", "Cinematica", "Lounge time" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή", "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι" και το "Ξέρω μια ομαδάρα". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr