Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  8:24 μμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 19:37

Αντί για τους φορείς, η Σδούκου πήρε τα βουνά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, πάντως λίγα 24ωρα μετά την σύσκεψη με τους φορείς της Δυτικής Ελλάδας για τα ενεργειακά την προηγούμενη Τετάρτη, η υφυπουργός Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου πήρε τα βουνά και τα κατέκτησε…!

Πραγματοποίησε ανάβαση στην κορυφή του Ολύμπου στα 2.919 μέτρα. «Νιώθεις διάφορα συναισθήματα στο δρόμο για την κορυφή του Ολύμπου.

Χαίρεσαι με την απόφαση του εγχειρήματος, αμφισβητείς τις δυνατότητες του εαυτού σου, λαχανιάζεις στις ατελείωτες ανηφόρες, φοβάσαι σκαρφαλώνοντας δίπλα σε χάσματα, αλλά τελικά σε σπρώχνει η δύναμη του μυαλού και της ψυχής μέχρι τα 2919 μέτρα» ανέφερε σε ανάρτησή της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram περιγράφοντας τα συναισθήματά της από την περιπέτειά της.

Τα βουνά βέβαια θα έπρεπε να ήταν είχαν πάρει οι φορείς της Δυτικής Ελλάδας, μετά από όσα άκουσαν από την Αλ. Σδούκου, καθώς που ο ενεργειακός τους σχεδιασμός, ανετράπη πλήρως από την πολιτική του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι δήμαρχοι, ο Περιφερειάρχης, οι πρόεδροι των ΤΟΕΒ ίσως να μην έχουν χρόνο για τέτοιες αποδράσεις. Εξάλλου η Αλ. Σδούκου τους έβαλε πολύ δουλειά….

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Αντί για τους φορείς, η Σδούκου πήρε τα βουνά

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 68 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.