Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  11:44 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 22:08

Celebrations countdown: Οι top θεραπείες προσώπου πριν τις γιορτές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Για πολλές γυναίκες η περιποίηση του προσώπου είναι κάτι παραπάνω από μία beauty routine, είναι μία «ένεση» συναισθηματικής ευεξίας και καλής διάθεσης! Γι’ αυτό και οι γιορτές αποτελούν την ιδανική αφορμή για να προσφέρουμε αυτό το pampering στον εαυτό μας.

Η πιο festive περίοδος του χρόνου είναι εδώ κι αν θέλετε να την υποδεχτείτε με το πιο λαμπερό, φρέσκο και νεανικό σας πρόσωπο, υπάρχει ένα «δώρο» που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας. Εσείς απλά αποφασίστε το χρονικό διάστημα πριν από τις γιορτές που θα επισκεφθείτε το δερματολογικό ιατρείο και επιλέξτε την θεραπεία προσώπου που ταιριάζει στην ηλικία, τον τύπο του δέρματος και τις ανάγκες σας.

4 εβδομάδες πριν από τις γιορτές

Εάν είστε τόσο proactive, δεν υπάρχει περιορισμός στις θεραπείες προσώπου που μπορείτε να επιλέξετε για να λάμψετε τις γιορτές! Όταν για όλους ο χρόνος θα προχωράει, εσείς με ένα skin booster θα τον γυρίσετε πολλά χρόνια πίσω!

Τι σας προτείνουμε: Profhilo Skin Booster

Το Profhilo είναι ένας ενέσιμος skin booster ενυδατικός παράγοντας με υαλουρονικό οξύ για αναδόμηση, σύσφιξη και βαθιά αναζωογόνηση του προσώπου. «Το συνθετικό υαλουρονικό οξύ που περιέχει, δεν δίνει όγκο στο σημείο τοποθέτησης αλλά «απλώνει» κάτω από το δέρμα: ανορθώνει το οβάλ του προσώπου, λειαίνει λεπτές ρυτίδες, κάνει σύσφιξη και βαθιά ενυδάτωση. Το Profhilo θεωρείται σήμερα μια από τις κορυφαίες θεραπείες προσώπου για γυναίκες και άντρες μετά την ηλικία των 30 ετών, όταν έχει ξεκινήσει ήδη η φυσική ελάττωση της παραγωγής κολλαγόνου στην επιδερμίδα» εξηγεί η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Τι να περιμένετε

Το αποτέλεσμα από την εφαρμογή του skin booster είναι άμεσα ορατό: βελτίωση και ανόρθωση του οβάλ του προσώπου, μείωση των λεπτών γραμμών, σύσφιξη, βαθιά ενυδάτωση και αναδιαμόρφωση του δέρματος. Τις εβδομάδες που ακολουθούν και καθώς ενεργοποιείται η εσωτερική διαδικασία αντιγήρανσης που προωθεί το Profhilo, βλέπετε το πρόσωπό σας πιο φρέσκο, πιο λαμπερό και πιο νεανικό από ποτέ.

2 εβδομάδες πριν από τις γιορτές

Έχοντας μπροστά σας δύο περίπου εβδομάδες μέχρι τις γιορτές, μπορείτε να επιλέξετε έναν αποτελεσματικό συνδυασμό θεραπειών για λάμψη, σύσφιξη και αναδόμηση εκ βάθους της επιδερμίδας σας.  

Τι σας προτείνουμε: Total Plasma Lift

Πρόκειται για μία signature θεραπεία προσώπου της Cosmetic Derma Medicine. «Το πρωτόκολλο αντιγήρανσης Total Plasma Lift συνδυάζει δύο κορυφαίες θεραπείες ανάπλασης προσώπου, το Fractional Laser και την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, δημοφιλή και ως “Vampire Lift”, μεγιστοποιώντας τα οφέλη της σύσφιξης, της ανόρθωσης και της ανάπλασης του προσώπου που επιτυγχάνουν», εξηγεί η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα. «Η συνδυαστική αυτή θεραπεία δρα ως ένα αναίμακτο lifting. Το αποτέλεσμά της δεν είναι απλά αθροιστικό των δύο θεραπειών αλλά πολύ πιο εντυπωσιακό απ’ ότι αν γινόταν η κάθε θεραπεία ξεχωριστά».

Η θεραπεία ξεκινά με το Fractional Laser να σαρώνει την επιδερμίδα και να εξαχνώνει την ταλαιπωρημένη εξωτερική στιβάδα, επιτυγχάνοντας έτσι θεαματικό Laser Skin Resurfacing,  δηλαδή φέρνει στην επιφάνεια νέο, υγιές και σφριγηλό δέρμα! Επιπλέον, η δράση του Laser προκαλεί μικροσκοπικές οπές στην επιφάνεια του δέρματος προετοιμάζοντάς το να επωφεληθεί στο 100% από τις θρεπτικές και αναζωογονητικές ουσίες του PRP. Για αυτήν τη δεύτερη φάση της θεραπείας, προηγείται αιμοληψία και φυγοκέντρηση του αίματος από την οποία ο δερματολόγος αντλεί το πλούσιο σε αυξητικούς παράγοντες και βλαστοκύτταρα πλάσμα. Κατά την αυτόλογη μεσοθεραπεία προσώπου PRP, το πλάσμα αίματος εγχέεται βαθύτερα στο δέρμα, ενέσιμα ή με τη συσκευή microneedling Dermapen πυροδοτώντας τον φυσικό μηχανισμό αποκατάστασης και ανανέωσης της επιδερμίδας. Ένα μεγάλο ατού της θεραπείας αυτής είναι ότι μπορεί να εστιάσει ακόμη και στα πιο ευαίσθητα σημεία, όπως την περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα, με αποτέλεσμα την απόλυτη λάμψη και ανανέωση του προσώπου σας!

1 εβδομάδα πριν από τις γιορτές

Υπάρχει κάποια last minute θεραπεία προσώπου για λάμψη, ενυδάτωση και νεανικό δέρμα; Και βέβαια υπάρχει!

Τι σας προτείνουμε: HydraBeauty

Αυτό το facial είναι η επόμενη ημέρα στον καθαρισμό και την περιποίηση του προσώπου. «Με έναν μοναδικό συνδυασμό 8 κεφαλών, το HydraBeauty αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου. Η συνδυαστική δράση υδροδερμοαπόξεσης, υπερήχων, ραδιοσυχνοτήτων, φωτοδυναμικής θεραπείας και κρυοθεραπείας επιτυγχάνει βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση στην επιδερμίδα, την ανανεώνει, την κάνει πιο λεία και με ομοιόμορφο τόνο, συσφίγγει τους πόρους και περιορίζει τη λιπαρότητα. Είναι μία θεραπεία κατάλληλη για κάθε ηλικία και μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους του τύπους δέρματος» σχολιάζει η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα.

Τι να περιμένετε

Μετά τη θεραπεία, η επιδερμίδα σας είναι καθαρή, φωτεινή και πιο ενυδατωμένη, τυχόν διεσταλμένοι πόροι έχουν κλείσει, τα μαύρα στίγματα έχουν εξαφανιστεί και οι λεπτές ρυτίδες έχουν γίνει σχεδόν αόρατες. Είναι το απόλυτο red carpet treatment, μία ιδανική θεραπεία της τελευταίας στιγμής για να λάμψετε στα χριστουγεννιάτικα events!

Διαβάστηκε 829 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2023 22:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.