Πέμπτη, 10η Οκτωμβρίου 2024  6:18 μμ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2024 18:39

Πρόεδρος ΕΛΓΑ σε Κ. Καραγκούνη για ζημιές από κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία: «Όλα τα κλιμάκια εργάζονται εντατικά»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Κώστας Καραγκούνης επισκέφθηκε χθες τις περιοχές οι οποίες επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία Κασσάνδρα.

Βρέθηκε στα δημοτικά διαμερίσματα Λεπενού και Στράτου, όπου συνάντησε δημότες των ανωτέρω περιοχών με σκοπό να έχει εικόνα για την κατάσταση και να ενημερωθεί για τις τεράστιες ζημιές που υπέστησαν. Οι μεγάλες ζημιές εντοπίζονται περισσότερο στην Λεπενού, στην Στράτου, στο Ρίβιο και σε μια συγκεκριμένη περιοχή στην Στάνου.

Ο Υφυπουργός επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι όλα τα κλιμάκια εργάζονται εντατικά και πως υπάρχει ήδη η εξειδίκευση των ζημιών που αφορούν κυρίως καταστροφές στο ζωικό κεφάλαιο, στη φυτική παραγωγή, σε γεωργικές εγκαταστάσεις, στάβλους κτλ.

Οι δηλώσεις συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς ώστε μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να μπορέσουν στο επόμενο διάστημα να προχωρήσουν οι αποζημιώσεις.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 59 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία