Δευτέρα, 7η Οκτωμβρίου 2024  6:19 πμ
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2023 18:42

Αγρίνιο: χώρος εστίασης στην παλαιά λαχαναγορά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Λευκός καπνός» λένε οι πληροφορίες πως προέκυψε από την δημοπρασία που «έτρεξε» το προηγούμενο διάστημα για το κατάστημα στην Παλαιά Λαχαναγορά του Αγρινίου που διαθέτει και βεράντα με θέα την πλατεία Δημάδη, .

Πρόκειται για χωρο (εμβαδού 126,41 τμ, με εξώστη 115,25 τμ) που και στο παρελθόν, προ διετίας, είχε τεθεί σε δημοπρασία χωρίς να η διαδικασία να επιφέρει αποτέλεσμα.

Όπως πληροφορείται το agrinionews.gr προέκυψε ανάδοχος, ο οποίος και αναμένεται να λάβει την απαραίτητη επικύρωση από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αγρινίου. Η μίσθωση θα είναι δεκαετίας.

Προβλέπεται λοιπόν να λειτουργήσει ως χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος, πολλαπλών χρήσεων, από επαγγελματία που ήδη δραστηριοποιείται στην πλατεία Δημάδη.
Μία σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός ότι ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση να αναλαμβάνει κατά τη διάρκεια της εκμίσθωσης και δράσεις πολιτιστικού χαρακτήρα.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 552 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.