Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  3:08 πμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 10:40

Ξεκινούν οι εργασίες στη Γέφυρα του Εύηνου (Videos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η αγωνία των κατοίκων για την έναρξη των εργασιών στη Γέφυρα του Εύηνου φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της καθώς από τις 25 Αυγούστου ξεκινούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr έχουν προχωρήσει όλες οι μελέτες ούτως ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν με τον στόχο να είναι αυτός που είπε ο υφυπουργός κ. Καραγιάννης δηλαδή αν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα έργα νωρίτερα και από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί.

Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν σίγουρα θα πρόκειται για ένα μεγάλο άθλο καθώς ο γραφειοκρατικός γίγαντας νικήθηκε μέσα σε μικρό διάστημα για τα Ελληνικά δεδομένα και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει ένα σπουδαίο έργο που θα δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα των κατοίκων αλλά όπως είπε και ο κ. Καραγιάννης θα ασφαλίσει την περιοχή με αντιπλημμυρικά έργα εκατομμυρίων ευρώ τα οποία δεν είχε δει ποτέ η συγκεκριμένη περιοχή με τα αποτελέσματα αυτών να είναι όλα όσα ζήσαμε τον περασμένο Δεκέμβρη.

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των εργασιών τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο με την δημόσια δέσμευση του κ. Καραγιάννη, ο οποίος είχε συνομιλήσει με μέλη της συντονιστικής επιτροπής και δεσμεύτηκε δημόσια ότι η μόνιμη γέφυρα θα κατασκευαστεί μέσα σε δύο χρόνια, καθώς και τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα:

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 331 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News