Δευτέρα, 29η Απριλίου 2024  7:42 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 18:56

Τα βήματα για να δημιουργήσεις μια capsule γκαρνταρόμπα!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί να θεωρείς ότι το να φτιάξεις τη δίκη σου capsule γκαρνταρόμπα απαιτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και αρκετό χρόνο. Κι όμως, με τα παρακάτω βήματα θα μπορέσεις πολύ εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να δημιουργήσεις τη «ντουλάπα κάψουλα» που κάθε γυναίκα ονειρεύεται. Οι παρακάτω συμβουλές θα σου δείξουν μερικούς έξυπνους τρόπους ώστε να συνθέσεις τη γκαρνταρόμπα σου για να μπορείς κάθε μέρα να έχεις τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα outfit.

  • Κάνε ένα ‘’ξεσκαρτάρισμα’’

Όσο και να μη το θέλουμε, έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που πρέπει να αποχαιρετήσουμε μερικά από τα μπλουζάκια, τα γυναικεία παντελόνια https://cloud9byl.gr/pantelonia/, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια μας. Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε χώρο στη ντουλάπα μας και να ξεχωρίσουμε τα ρούχα μας χωρίζοντας τα σε αυτά που πρόκειται να χαρίσουμε και σε αυτά που θα κρατήσουμε. Μετά από αυτό το βήμα θα ανακαλύψουμε πόσα είναι πραγματικά αυτά τα κομμάτια που μας φαίνονται χρήσιμα στην καθημερινότητά μας και πόσα από αυτά αποτελούν άσκοπες αγορές. Ο αριθμός των ρούχων πραγματικά μπορεί να σε εκπλήξει!

  • Αναζήτησε ποια κομμάτια σου λείπουν

Πριν ξεκινήσεις να κάνεις αγορές και αφού έχεις κάνει αυτό το σημαντικό ξεσκαρτάρισμα πρέπει να αρχίσεις να αναζητάς ποια είναι τα απαραίτητα pieces που λείπουν από τη ντουλάπα σου έτσι ώστε να δημιουργήσεις μια λίστα με ότι πρέπει να ψωνίσεις. 

Προσπάθησε να βρεις ποια basics φοράς σε καθημερινή βάση( όπως τα γυναικεία πουλόβερ https://cloud9byl.gr/poulover/ και τα μπλουζάκια )και  χρησιμοποιείς περισσότερο στα απλά σου looks και αγόρασε τα σε κάποιο άλλο χρώμα ή πρόσθεσε στη ντουλάπα σου κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα με τα ήδη υπάρχοντα.

  • Ψώνισε staples

Υπάρχουν μερικά ρούχα όπως ένα μαύρο μακρύ παλτό, ένα μπλε ζευγάρι jeans, μονόχρωμα μπλουζάκια, ένα λευκό ζευγάρι sneakers, ένα σακάκι κτλ. τα οποία είναι απολύτως χρήσιμα για επίσημες αλλά και πιο simple εμφανίσεις. Αφού λοιπόν βρεις ποια έχεις και ποια σου λείπουν κάνε ακόμα μια βόλτα στα αγαπημένα σου καταστήματα και αγόρασε αυτά που θα ολοκληρώσουν το outfit σου.

  • Αγόρασε βιώσιμα ρούχα

Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε τη μόδα και αγοράζουμε αρκετά ρούχα fast fashion τα οποία μπορεί να φορέσουμε μόνο μια φορά. Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν μια έξυπνη κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να στραφείς προς τα eco friendly ρούχα τα οποία έχουν δημιουργηθεί από ανακυκλώσιμα υλικά ή Vegan leather έτσι ώστε να ενισχύσεις με την προσπάθεια σου την προστασία του περιβάλλοντος. Τα trend στα ρούχα αλλάζουν συνεχώς για αυτό λοιπόν και στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη συλλογή με βιώσιμα ρούχα τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να συμβαδίζουμε με τις τελευταίες τάσεις και ταυτόχρονα να είναι eco friendly.

Διαβάστηκε 532 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 19:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.