Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  5:39 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 18:48

Σενγκέλια: «Το συμβόλαιο μου έχει λήξει, εύχομαι κάθε επιτυχία και τύχη στον Παναιτωλικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά το έπος της Γεωργίας, ο Λεβάν Σενγκέλια, μέσω του Gazzetta, απαντά σε όσους λένε ότι η ομάδα του είναι στη Γερμανία από τύχη, ενώ στέλνει και τις ευχές του στον Παναιτωλικό!

Αποστολή στη Γερμανία για το Euro 2024: Παναγιώτης Δαλαταριώφ, Γιάννης Σαπουντζάκης, Βασίλης Τεμπέλης, Αλεξάνδρα Οικονόμου

Ο Λεβάν Σενγκέλια, ο άλλοτε παίκτης του Παναιτωλικού, είναι από τους βασικούς παίκτες στα πλάνα του Βίλι Σανιόλ. Από τους παίκτες που οδήγησαν την Γεωργία στο Euro και από εκεί στη νοκ άουτ διαδικασία.

Μετά το έπος επί της Πορτογαλίας, μέσω του Gazzetta, τονίζει ότι η ομάδα του απέκλεισε την Ελλάδα επειδή έπαιξε καλά και τώρα αποδεικνύει σε όλο τον κόσμο ότι είναι μια ομάδα που παλεύει έχοντας και ποιότητα.

Οι δηλώσεις του Σενγκέλια στο Gazzetta:

Απίστευτες στιγμές για εσένα και τη χώρα σου. Υπάρχουν λόγια για να μας περιγράψεις όσα νιώθεις;

«Νιώθω απέραντη χαρά. Φυσικά είναι συναρπαστικό που για πρώτη φορά ιστορικά παίξαμε σε Euro και να προκριθούμε από τον όμιλο παίρνοντας την πρόκριση. Ανυπομονούμε να κάνουμε κι άλλα τέτοια μεγάλα ματς και να πανηγυρίσουμε περισσότερες νίκες»

Περίμενες να πανηγυρίσετε μια τόσο μεγάλη νίκη απέναντι στην Πορτογαλία;

«Δεν είμαστε μόνο γεμάτοι ελπίδες, έχουμε και ποιότητα στην ομάδα. Ξέραμε ότι η Πορτογαλία θα κάνει rotation, αλλά θέλαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν ήμασταν σίγουροι αλλά πολεμήσαμε. Εγινε το όνειρο πραγματικότητα».

Επειδή η πρόκριση επί της Ελλάδας ήρθε στα πέναλτι, αρκετοί λένε ότι είστε εδώ από τύχη. Εχεις να πεις κάτι σ’ αυτό;

«Αυτό που πετύχαμε δείχνει ότι δεν είμαστε τυχεροί. Είχαμε δύσκολη μάχη με την Ελλάδα, παίξαμε πολύ καλά σ’ αυτό το ματς, οπότε σ’ αυτό το τουρνουά δεν υπάρχει τύχη. Προσπαθούμε να δείξουμε στην Ευρώπη και στον κόσμο ότι δεν είμαστε τυχαία εδώ».

Σου έστειλε μήνυμα κάποιος πρώην συμπαίκτης σου από τον Παναιτωλικό;

«Δεν έχω τσεκάρει ακόμη το κινητό μου αλλά θα το κάνω».

Δεν έχεις πλέον συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Θα ήθελες να πεις κάτι στην ομάδα;

«Ναι, το συμβόλαιό μου έχει λήξει, εύχομαι κάθε επιτυχία και τύχη στην ομάδα».

Οι δηλώσεις του Σενγκέλια στο Gazzetta:

gazzetta.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 139 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News