Παρασκευή, 24η Μαίου 2024  1:50 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 18:56

Αυτές είναι οι δέκα μεγαλύτερες διαστημικές θεωρίες συνωμοσίας (φωτο-βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν μας έχουν μάθει κάτι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι ότι ποτέ δεν πρέπει να παίζεις με το Διάστημα, το οποίο δεν αποκαλύπτει εύκολα τα μυστικά του και ανθίσταται στην ανθρώπινη επιμονή να το εξερευνήσει.

Ομάδες πανίσχυρων ανθρώπων γνωρίζουν πολύ καλά το τι συμβαίνει εκεί πάνω, κάτι που μας εισάγει με κάθε επισημότητα στην επικράτεια των συνωμοσιολογικών σεναρίων για το Διάστημα!

Οι ερευνητές του απόκρυφου έστρεψαν τα μάτια τους στον ουρανό και παρέχουν πια βολικές απαντήσεις σε μια σειρά επιτακτικών ερωτημάτων, μπλέκοντας κυβερνητικά μυστικά και μπόλικη εξωγήινη δραστηριότητα.

Ο νεκρός κοσμοναύτης

Ήταν στη δεκαετία του 1960 όταν κλιμακώθηκε η διαστημική κούρσα ΗΠΑ και ΕΣΣΔ για την πρωτιά στην κατάκτηση του Σύμπαντος.

Οι Σοβιετικοί είχαν πάρει κεφάλι από νωρίς: εκτόξευσαν τον περίφημο Sputnik, τον πρώτο ανθρώπινο δορυφόρο, το 1957 και το 1961 κατάφεραν άλλο ένα χτύπημα στο αμερικανικό διαστημικό πρόγραμμα στέλνοντας τον Γιούρι Γκαγκάριν στο Διάστημα. Κι αυτή είναι η επίσημη ιστορία, γιατί η συνωμοσιολογική πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετική.

Σύμφωνα με τα αδέλφια Judica-Cordiglia της Ιταλίας, ο Γκαγκάριν δεν ήταν ο πρώτος. Τα αδελφάκια είχαν στήσει λέει έναν σταθμό στην Ιταλία που αναχαίτιζε τις τηλεπικοινωνίες τόσο του αμερικανικού όσο και του σοβιετικού διαστημικού προγράμματος και τα άκουσαν όλα: εβδομάδες πριν από την πετυχημένη εκτόξευση του Γκαγκάριν, υπέκλεψαν (και κατέγραψαν φυσικά) ραδιοεκπομπή κοσμοναύτη που αργοπέθαινε περιπλανώμενος στο Υπερπέραν.

Η Ένωση αρνήθηκε τους ισχυρισμούς των υποκλοπέων αλλά όλοι οι συνομωσιολόγοι ήξεραν την αλήθεια: οι Σοβιετικοί συγκάλυψαν το γεγονός για να μην κηλιδώσουν την καλή διαστημική τους φήμη. Ακούστε το προϊόν της υποκλοπής και σκεφτείτε: η αλήθεια είναι εκεί έξω…

Η μυστική σεληνιακή βάση

Δεν θα μπορούσε το γειτονικό μας Φεγγάρι να μην έκρυβε μπόλικες ζοφερές ιστορίες για αγρίους! Μια από τις γνωστότερες ισχυρίζεται ότι όχι μόνο έχουμε πάει συχνά στη Σελήνη, αλλά έχουμε φτιάξει και πλήρως λειτουργική βάση στην αθέατη πλευρά της, για να κρατιέται λέει μακριά από τα αδιάκριτα μάτια του φιλοθεάμονος ανθρώπινου κοινού.

Ποιος όμως είναι υπεύθυνος για τις σεληνιακές αρχιτεκτονικές ανησυχίες; Εδώ διαλέγουμε και παίρνουμε: από τους Ναζί του Β’ Παγκοσμίου και τους σκοτεινούς Σοβιετικούς μέχρι τους Αμερικανούς και τους πανταχού παρόντες φυσικά εξωγήινους!

Όσο για τις διαστημικές αποστολές που έχουν περάσει από την αθέατη πλευρά του φεγγαριού καταγράφοντας μαγευτικές εικόνες, χωρίς φυσικά να φανεί ποτέ κτίσμα εκεί, πρόκειται, αλίμονο, για γιγαντιαία προσπάθεια συγκάλυψης…

Ο εξωγήινος του Roswell / Περιοχή 51

Δεν θα μπορούσε να γίνει λόγος για διαστημικές θεωρίες συνωμοσίας και να μην αναφερθεί η ξακουστότερη όλων, το περιστατικό στη διαβόητη Περιοχή 51, που τόσο λατρεύουν οι εξώκοσμοι γείτονές μας. Τον Ιούλιο του 1947 λοιπόν ο αγρότης Mac Brazel ανακάλυψε τα περίεργα συντρίμμια και η γειτονική στρατιωτική βάση έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες που δεν κολλούσαν.

Κατόπιν ήρθε ο Τύπος, αν και θα περνούσαν αρκετά χρόνια για να γίνει ρητός λόγος για τον εξωγήινο του Roswell! Η αμερικανική κυβέρνηση μετέφερε άρον-άρον τα απομεινάρια στην Περιοχή 51 της Νεβάδα, όπου και έλαβε χώρα η διαβόητη νεκροψία του εξωγήινου όντος. Όποιος μάλιστα έχωνε τη μύτη του στο απόρρητο κυβερνητικό πρόγραμμα, δεχόταν την επίσκεψη των πραγματικών Αντρών με τα Μαύρα.

Η επίσημη εκδοχή της αμερικανικής Αεροπορίας έκανε λόγο για συντριβή κατασκοπευτικού μπαλονιού, μέρος της απόρρητης επιχείρησης «Project Mogul», αν και η συνομωσιολογική πραγματικότητα έκανε λόγο για πραγματικό εξωγήινο πλάσμα.

Όταν μάλιστα η CIA παραδέχτηκε την ύπαρξη της Area 51, αυτό θεωρήθηκε ως τρανταχτή απόδειξη για την εξωγήινη παρουσία.

Πλανήτης X

Περιέχει το ηλιακό μας σύστημα έναν τεράστιο, αν και ανώνυμο, πλανήτη; Φυσικά, αν πιστέψουμε τουλάχιστον το σενάριο με τον Πλανήτη Χ!

Ο δέκατος λοιπόν πλανήτης της κοσμικής γειτονιάς μας (αν μετρήσουμε και τον Πλούτωνα, αλλιώς ο μυστηριώδης πλανήτης είναι ο ένατος) όχι μόνο είναι κολοσσιαίων διαστάσεων αλλά η τροχιά του τον φέρνει συνεχώς πλησιέστερα στη Γη με τη σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη!

Πολλά μάλιστα καιρικά και μετεωρολογικά φαινόμενα αποδίδονται στην επίδραση του Πλανήτη Χ στη Γη, την ίδια ώρα που η NASA παρακολουθεί στενά την πορεία του πλανήτη-γίγαντα, αν και δεν δημοσιεύει την ιστορία για να μην προκληθεί πανικός.

Τι κι αν οι αστρονόμοι ορκίζονται ότι δεν υπάρχει τέτοιος πλανήτης, που αν υπήρχε εξάλλου θα ήταν ορατός διά γυμνού οφθαλμού, οι συνωμοσιολόγοι ξέρουν τα του ηλιακού μας συστήματος απ’ έξω κι ανακατωτά…

Το πρόσωπο στον Άρη

Ήταν στη δεκαετία του 1970 όταν η NASA εκτόξευσε τα δύο διαστημόπλοια Viking 1 και Viking 2 σε αποστολή στον Κόκκινο Πλανήτη. Αμφότερα κατέγραψαν εικόνες της επιφάνειας του Άρη και τις ξαπέστειλαν στη NASA και σε μία από αυτές ένας αρειανός λόφος εμφανιζόταν με ανθρώπινο πρόσωπο!

Κι αν από μακριά φαινόταν να μοιάζει πράγματι με πρόσωπο, για τους συνωμοσιολόγους ήταν πρόσωπο: ο διαβόητος Richard Hoagland πήγε το πράγμα στα άκρα του όταν επιχειρηματολόγησε για την ύπαρξη αρειανού πολιτισμού, παραθέτοντας το πρόσωπο ως απόδειξη εξωγήινης πόλης. Σε άλλες πάλι φωτογραφίες του ίδιου λόφου φαινόταν απλώς ένα διαβρωμένο οροπέδιο, αν και πάλι η NASA ήταν αυτή που «πείραξε» τις κατοπινές απεικονίσεις για να κρύψει τα ίχνη της αρειανής δραστηριότητας.

Σήμερα βέβαια που το Curiosity οργώνει την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη το «πρόσωπο» αποδεικνύεται ότι είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από το παιχνίδισμα του φωτός και της σκιάς, όπως εξάλλου συμβαίνει πολλάκις και στη Γη, με τα πρόσωπα στα σύννεφα και τα βουνά. Ή πάλι και όχι…

Οι Illuminati και το Majestic-12

Η κυβερνητική εμπλοκή είναι παγκόσμια σταθερά σε κάθε συνωμοσία που σέβεται τον εαυτό της. Σύμφωνα λοιπόν με τον διαπρεπή «ουφολόγο» William L. Moore, το Majestic-12 ήταν η κωδική ονομασία του απόρρητου κυβερνητικού προγράμματος της ΗΠΑ, με επικεφαλής τον ίδιο τον πρόεδρο Χάρι Τρούμαν, που σκοπό είχε να διαχειριστεί την επικοινωνία με τα εξωγήινα όντα.

Και το έκανε με πάσα μυστικότητα για τόσα χρόνια! Την ίδια στιγμή, ο κινητήριος μοχλός πίσω από τη συγκαλυμμένη επιχείρηση δεν είναι άλλος από τη μυστική σέχτα των Illuminati, οι δεσμοί των οποίων με το Διάστημα είναι εξάλλου στενότατοι, καθώς η πανίσχυρη οργάνωση στην οποία λογοδοτούν κυβερνήσεις και ερμητικές οργανώσεις είναι απόγονοι της ένωσης ανθρώπων και μιας εξωγήινης ράτσας ερπετοειδών!

Τα υβρίδια αυτά έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις κρατών, ακόμα και σε βασιλικές οικογένειες, με μόνο σκοπό να προετοιμάσουν τον πλανήτη μας για τον επικείμενο εξωγήινο αποικισμό. Ζουν ανάμεσά μας…

Τα UFO σουλατσάρουν συχνά στον πλανήτη μας

Εδώ κάθε συζήτηση περιττεύει: είναι τόσες οι θεάσεις ιπτάμενων δίσκων, εξωγήινων οχημάτων και ΑΤΙΑ που δεν χρειάζεται καν απόδειξη!

Καταγεγραμμένες πια σε ραντάρ, φωτογραφίες και βίντεο, οι εξωγήινες τσάρκες στη Γη είναι τόσο εντοπισμένες που θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει για συλλογική υστερία. Είναι όμως και οι κατά πρόσωπο συναντήσεις με ΟΥΦΟ, οι απαγωγές γήινων και άλλα τέτοια υπέροχα που προσθέτουν το κερασάκι σε μια συνωμοσιολογική τούρτα από τις λίγες…

Οι εξωγήινοι έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες

Τα απόκοσμα και συμμετρικά σημάδια σε σταροχώραφα και λιβάδια δεν μπορεί να είναι ανθρώπινα δημιουργήματα, είναι λοιπόν εξωγήινα! Τόσο απλά, τόσο βολικά. Η λογική εξήγηση δίνει εδώ τόπο στην αχαλίνωτη φαντασία, που συμπλέκεται με σενάρια συνωμοσίας και δένει το γλυκό.

Αμέτρητες τέτοιες παραστάσεις στα πέρατα του κόσμου αψηφούν προσπάθειες ψύχραιμης ερμηνείας, κάνοντας άπλετο τόπο για τους καλλιτέχνες εξώκοσμους γείτονές μας. Έχουν πάντως γούστο και μεράκι, να τα λέμε αυτά…

Η προσελήνωση ήταν φτιαχτή

Εδώ μιλάμε για τη «μητέρα» όλων των διαστημικών σεναρίων συνωμοσίας. Οι «αποδείξεις» κάνουν λόγο για υποτιθέμενη έλλειψη της απαραίτητης τεχνολογίας για να μεταφερθούν ανθρώπινα όντα προς και από τη Σελήνη στη Γη, με τη NASA να τα έχει όλα κατασκευάσει στο εργαστήριο για να δικαιώσει την υπόσχεση του προέδρου Κένεντι για Αμερικανό στο Φεγγάρι πριν από το 1970.

Κι έτσι το σχετικό βιντεάκι και οι φωτογραφίες αποτέλεσαν αντικείμενο μακράς συνωμοσιολογικής διαμάχης, με τα αστέρια που λείπουν από το Διάστημα, τον κυματισμό της αμερικανικής σημαίας και άλλα τέτοια ωραία να λειτουργούν ως πειστήρια για το γήινο γύρισμα, για τα οποία πάντως η NASA παρείχε από την πρώτη στιγμή πειστικές εξηγήσεις. Μέχρι και ο σπουδαίος σκηνοθέτη Στάνλεϊ Κιούμπρικ ενοχοποιήθηκε ότι ήταν ο εγκέφαλος της κινηματογράφησης του βίντεο, στα λαμπρά στούντιο της NASA!

Τι κι αν υπήρξαν οι μαρτυρίες των αστροναυτών, των μηχανικών εδάφους, τα σεληνιακά πετρώματα και τα άλλα δείγματα που έφερε η αποστολή του Apollo 11 στη Γη; Ο συνωμοσιολόγος επιμένει με την ίδια σφοδρότητα: ο άνθρωπος δεν πάτησε ποτέ το πόδι του στη Σελήνη, τελεία και παύλα!

Εκτός συναγωνισμού: Οι Έλληνες κατάγονται από τον Σείριο

Δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε κι εμείς ως χώρα μια σοβαρή ερευνητική οργάνωση που να χρησιμοποιεί απόκρυφη (και ανώτερη βεβαίως) τεχνολογία για την άμυνα της Ελλάδας και την κυριαρχία του ελληνικού πνεύματος στον κόσμο. Η περίφημη «Ομάδα Έψιλον», που αποτελείται σήμερα από επιστήμονες, ερευνητές, καθηγητές και πολιτικούς, λειτουργεί μάλιστα ήδη από την αρχαιότητα, τοποθετώντας την προέλευση των Ελλήνων στον Σείριο (ή τον Γαλαξία της Ανδρομέδας). Οι εξωγήινοι Έλληνες κατέβηκαν λοιπόν στη Γη στα αρχαία χρόνια και εξαπλώθηκαν σε όλη την πλάση, διαδίδοντας τη γνώση τους στα πέρατα του κόσμου. Εννοείται ότι η «Ομάδα Ε» διαθέτει μυστικές βάσεις στο Φεγγάρι και την Ανταρκτική, ενώ ο ρόλος που διαδραματίζει στην εξέλιξη των γεγονότων παγκοσμίως, υπέρ του ελληνισμού και της ανθρωπότητας πάντα, είναι σημαντικότατος. Το γεγονός βέβαια ότι από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι και τις μέρες μας δεν έχει υπάρξει επίσημη παρουσία της ομάδας δεν πτοεί σε τίποτα το συνωμοσιολογικό σενάριο…

Εξάλλου, και ο εξωγήινος του Roswell ήταν Έλληνας! Τα ΟΥΦΟ είναι οι πρόγονοί μας, κι έχουμε αδιάσειστα ντοκουμέντα γι’ αυτό: κομμάτι από τα συντρίμμια λοιπόν του εξωγήινου σκάφους που κατέπεσε στο Roswell των ΗΠΑ έγραφε στα ελληνικά τη λέξη «Ελευθερία» (αν και κάπως ανορθόγραφα είναι η αλήθεια: «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ»). Ατράνταχτη απόδειξη ότι οι Έλληνες κατάγονται από τον πλανήτη «Ε» και είναι ο λαός του ηλίου. Εδώ μιλάμε για τη συνωμοσία της συνωμοσίας, με το απόκρυφο δυστύχημα του εξωγήινου να διανθίζεται με λογής ελληνικά καλλωπιστικά στοιχεία…

pronews.gr

Διαβάστηκε 722 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.