Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου 2024  4:17 πμ
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 19:40

Τεχνητά Νύχια Με Acrygel Για Top Στιλ, Αντοχή Και Διάρκεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Είναι γεγονός πως τα περιποιημένα άκρα αυτόματα αναβαθμίζουν τη συνολική εικόνα μιας γυναίκας, είτε επιλέξει να κάνει ένα πιο minimal manicure είτε στο στιλ της ταιριάζει κάτι πιο εκκεντρικό

Η InBeautyLand, υπακούοντας πάντα στις εκάστοτε τάσεις και παραμένοντας ενημερωμένη σχετικά με ό,τι καινούριο και «επαναστατικό» έχουν να μας προσφέρουν τα μεγαλύτερα brands στον χώρο της ονυχοπλαστικής, διαθέτει την πληρέστερη συλλογή προϊόντων, η οποία διευκολύνει κάθε επαγγελματία και τη βοηθά να αναδείξει τη δουλειά της!

Acrygel νύχια ασυναγώνιστης ποιότητας σε απίστευτη ποικιλία

gellie agrygel

Gellie Acrygel Shimmer Cover Nude 30ml.

 

Τα τεχνητά νύχια με Acrygel εξασφαλίζουν τη μεγάλη αντοχή, τη διάρκεια και φυσικά το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε στο μανικιούρ σας, συνδυάζοντας μόνο τα θετικά στοιχεία από το ακρυλικό και το τζελ. 

thuya agrygel

Thuya Acrygel Dark Cover 30ml.

 

Ανακαλύψτε, online και σε εκπληκτικές προσφορές, προϊόντα για τη δημιουργία τεχνητών νυχιών με άκρυτζελ, σε υπέροχες αποχρώσεις για κάθε εποχή, περίσταση και στιλ.

Προϊόντα νυχιών επαγγελματικών προδιαγραφών

Τα επαγγελματικά προϊόντα νυχιών της πλούσιας collection της InBeautyLand, που συνεχώς ανανεώνεται, απευθύνονται σε κάθε επαγγελματία του χώρου, αλλά και στους λάτρεις της τέχνης της ονυχοπλαστικής που αναζητούν εγγυημένα προϊόντα με την υπογραφή αξιόπιστων εταιρειών.

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας μέσω του inbeautyland.gr, παραλάβετέ τη με δωρεάν μεταφορικά έξοδα αν ξεπερνά τα 47€ και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε! 

Διαβάστηκε 189 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 19:18
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News