Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  5:15 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 18:43

Περιμένουν εξελίξεις για τις εργασίες στο 3ο Γυμνάσιο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο θέματα Γυμνασίων του Αγρινίου αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Από την παράταξη του Κώστα Πιστιόλα «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά», ο Νίκος Γκρίζης έθεσε ερώτημα αναφορικά με την ανακατανομή των θέσεων των μαθητών στο 5ο Γυμνάσιο και αν υπάρχει κάποια εξέλιξη αναφορικά με το 3ο Γυμνάσιο.

O αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Ζαρκαβέλης απάντησε τονίζοντας ότι το 5ο γυμνάσιο είναι αδικημένο χωροταξικά.

Όπως είπε έχει τρία τμήματα στην Ά γυμνασίου ενώ τα άλλα έχουν πέντε. «Κτηριακά μπορεί να υποστηρίξει τέσσερα τμήματα. Απόφαση διευθυντή και σχολικού συμβουλίου είναι μία αλλαγή γιατί κάθε χρονιά υπάρχουν τηλεφωνήματα από παραπονούμενους γονείς. Θα ζητήσουμε συνάντηση ως σχολική επιτροπή και με την Α’βαθμια και Β’βαθμια», ανέφερε ο κ. Ζαρκαβέλης.

Σε ότι αφορά το 3ο Γυμνάσιο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τόνισε πως «πιθανώς την επόμενη εβδομάδα έγγραφο που θα μας λέει ποιες εργασίες απαιτούνται στο κτήριο. Με διαβεβαίωσαν ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις εισηγήσεις ώστε να κάνουμε το συμφωνητικό».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 121 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News