Κυριακή, 30η Ιουνίου 2024  5:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 18:31

Διακοπές ρεύματος την Δευτέρα (1/7) σε περιοχές του δημου Αγρινίου- Κυρίως στην ενότητα Παναιτωλικού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τον Διευθυντή Περιοχής Αγρινίου του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, την ΔΕΥΤΕΡΑ 01-07-2024 από τις 08:00 έως και τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή ρεύματος στον ΣΧΙΝΟ,ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ,ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ,ΣΤΑ ΣΥΓΓΟΥΝΕΙΚΑ,ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΛΙΜΝΗ,ΣΤΑ ΣΚΟΥΤΕΡΑ,ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΑΡΚΟΥΛΙΑ,ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΕΙΚΑ,ΣΤΑ ΣΙΤΟΜΕΝΑ,ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΟΥΛΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΤΑ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ,ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΡΙΚΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΥΣΗ.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία , έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές διακοπής στο site www.deddie.gr.

Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. είναι η θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 262 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News