Παρασκευή, 28η Ιουνίου 2024  12:35 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 09:32

Ο Τζορτζ Τσούνης ξέρει ποιος είναι ο «καλύτερος δήμαρχος» της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επισκέπτεται τακτικά την Αιτωλοακαρνανία ο Αμερικανός Πρέσβης Τζορτζ Τσούνης τιμώντας-και διαφημίζοντας- έτσι τον τόπο καταγωγής του.

Ειδικά τη Ναυπακτία όπου έδωσε το «παρών» και στο τουρνουά Beach Volley της ΑΧΕΠΑ ενώ στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την Ευρυτανία.

Μάλιστα ο Τζορτζ Τσούνης έχει αποκτήσει και άποψη για την…ανθρωπογεωγραφία της τοπικής αυτοδιοίκησης βγάζοντας συμπέρασμα και για το ποιος είναι ο καλύτερος δήμαρχος της Αιτωλοακαρνανίας.

Την άποψη του την εξωτερίκευσε δημοσίως κατά την πρόσφατη επίσκεψη στο Διπλάτανο απευθυνόμενος στον δήμαρχο Θέρμου Σπύρο Κωνσταντάρα. Καλά καταλάβατε, αυτός είναι ο καλύτερος δήμαρχος της περιοχής σύμφωνα με τον πρέσβη.

Σύμφωνα όμως και με την…υποκειμενικότητα που διακρίνει τον Τζορτζ Τσούνη μιας και στους περισσότερους δήμους του Νομού ακόμη δεν βρέθηκε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 443 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News