Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:33 μμ
Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022 09:02

Νίκος Αλιάγας: Γιατί συναντήθηκε με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο ο γνωστός παρουσιαστής;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα, ο οποίος συμμετείχε στην δημιουργία του 14ου Podcast του ΓΕΕΘΑ με τίτλο «Προσκλητήριο Φρουράς στους Προμαχώνες των Ελεύθερων Πολιορκημένων».

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχαρίστησε τον κ. Αλιάγα, ο οποίος κατάγεται από την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, για την ευγενική συνεισφορά του στο Podcast, καθώς και για τον μοναδικό και γλαφυρό τρόπο με τον οποίο απέδωσε τα ιστορικά κείμενα.

Το podcast έχει τον τίτλο «Προσκλητήριο Φρουράς στους Προμαχώνες των Ελεύθερων Πολιορκημένων» και υπενθυμίζει τα συγκλονιστικά γεγονότα εκείνης της εποχής, μέσα από τα οποία αναδείχθηκε το ασύλληπτο μέγεθος της αυτοθυσίας των γενναίων Υπερασπιστών της Ιεράς Πόλεως.

Στην ηχογράφηση του δέκατου τέταρτου podcast του ΓΕΕΘΑ αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετέχει ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος καταγόμενος και αυτός από την ΙεράΠόλη του Μεσολογγίου απήγγειλε με τον δικό του μοναδικό και γλαφυρό τρόπο τα συγκινητικά ιστορικά τεκμήρια.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 361 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News