Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  3:23 μμ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 15:11

Χρήστος Μοίρας: Από τη γενέτειρά του το Μεσολόγγι ξεκινά το νέο του γαστρονομικό ταξίδι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πρώτο επεισόδιο η εκπομπή του σεφ Χρήστου Μοίρα, κάνει ένα ταξίδι στις γεύσεις, στις παραδόσεις και στους ανθρώπους που κρατάνε ζωντανή την τοπική γαστρονομία.

Από τη γενέτειρά του το Μεσολόγγι, ξεκινά το νέο γαστρονομικό ταξίδι του ο παίκτης του MasterChef και δημοφιλής σεφ πλέον, Χρήστος Μοίρας, ο οποίος μεγάλωσε στο Πεντάλοφο και θέλησε να αναδείξει πανέμορφα τοπία σε συνδυασμό με τοπικές συνταγές και μοναδικές γεύσεις!

Σε ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα που εκτοξεύει γαστρονομικά το Μεσολόγγι, στο πρώτο μέρος πηγαίνει στην παραλία Διόνι της Κατοχής, στις εκβολές του Αχελώου, όπου φτιάχνει μια πεντανόστιμη γαριδομακαρανόδα με ντόπια, αυθεντικά υλικά. Στη συνέχεια πίνει κοκτέιλ με παλιούς φίλους, κάνει ξενάγηση στις ομορφιές του τόπου και στο τέλος κάνει μια νυχτερινή βόλτα στο λιμάνι του Μεσολογγίου.

Στο επόμενο μέρος, ο Χρήστος Μοίρας και η εκπομπή «Γιάμμι» αναδεικνύουν τον πλούτο της λιμνοθάλασσας.

Δείτε το πρώτο μέρος:

iaitoloakarnania.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News