Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  1:43 μμ
Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 14:11

Φοιτητές ΔΠΠΝΤ: Συγκέντρωση και πορεία για την επανίδρυση του Τμήματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τις 8.30 αύριο το βράδυ στην Πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου  έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση  και ακολούθως  συμβολική πορεία στη Χαριλάου Τρικούπη από φοιτητές του Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (ΔΠΠΝΤ) που καταργήθηκε. 

Αφορμή στάθηκε αφενός η επικείμενη επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11 Ιουνίου για τις επετειακές εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλης, αφετέρου η δέσμευση  του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου για δημιουργία Τμήματος Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο που είδε το φως της δημοσιότητας.

“Γνωρίζουμε την κατάσταση στο νοσοκομείο Αγρινίου και υπενθυμίζουμε ότι η πορεία θα γίνει με τήρηση μέτρων (χρήση μάσκας και αποστάσεων) και τονίζουμε ότι η πορεία ναι μεν γίνεται και για την επανίδρυση του τμήματος μας αλλά και την άδικη κατάργηση και άλλων πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου”, σημειώνεται σε ανακοίνωση των φοιτητών του τμήματος.

Φωτογραφία αρχείου: alfavita.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 282 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News