Δευτέρα, 30η Σεπτεμβρίου 2024  4:09 πμ
Δευτέρα, 17 Μαϊος 2021 21:22

Γιατί σταματούν οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η υλοποίηση του στόχου που έχει θέσει το Υπουργείο Υγείας  για καθολικό και πλήρη εμβολιασμό των μόνιμων  κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr, ο λόγος που σταματούν από τις 19 του μήνα οι εμβολιασμοί με το μονοδοσικό Johnson & Johnson, τουλάχιστον σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι, δύο περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο αυτήν την περίοδο. 

Το άνοιγμα του Τουρισμού με πόλο έλξης τα covid- free νησιά αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα και για το λόγο αυτό το εμβόλιο της  Johnson & Johnson  θα διοχετευτεί σε νησιωτικές περιοχές.

Προ ημερών είχε γίνει γνωστό ότι τα νησιά στα οποία οι ενήλικες κάτοικοι θα εμβολιαστούν με Johnson & Johnson είναι η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Σαλαμίνα, η Κεφαλονιά, η Κως, η Σάμος, η Λευκάδα, η Σύρος, η Νάξος, η Σαντορίνη, η Λήμνος, η Κάλυμνος, η Θάσος, η Μύκονος, η Πάρος και η Αίγινα. Τα συγκεκριμένα νησιά ενισχύονται με επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα από τις δυνάμεις του Ε.Σ.Υ. και κινητά συνεργεία εμβολιασμού που θα υποστηρίξουν την ολοκλήρωση του καθολικού εμβολιασμού.

Πηγή φωτογραφίας αρχείου: naftemporiki.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 545 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News