Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  11:21 μμ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 23:52

Σε Αγρίνιο και Αμφιλοχία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Διεθνές τουρνουά Πυγμαχίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πραγματοποιήθηκε σήμερα ο τελικός του Διεθνούς τουρνουά Πυγμαχίας στο λιμάνι της Αμφιλοχίας, ενώ οι αγώνες έγιναν χθες και προχθές στο κλειστό του Αγρινίου στο ΔΑΚ «Μιχάλης Κούσης».

Οι πυγμάχοι που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 300, ενώ στους αγώνες συμμετείχαν πυγμάχοι όλων των κατηγοριών (παίδων-παμπαίδων/ κορασίδων- παγκορασίδων/ νέων-νεανίδων/Ανδρών-Γυναικών).

Τις τρείς αυτές ημέρες κατέκλισαν το Αγρίνιο και την Αμφιλοχία αθλητές μαζί με τα επιτελεία τους από χώρες όπως το Καζακστάν, την Κύπρο, την Γερμανία, την Πολωνία, την Σλοβενία, την Αλβανία, την Ουκρανία, το Μαυροβούνιο και φυσικά από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν διακεκριμένοι αθλητές με πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις, καθώς επίσης και μέλη Εθνικών ομάδων!

Το Διεθνές τουρνουά διοργάνωσε ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου μαζί με τον Πυγμαχικό Γυμναστικό Σύλλογο Αμφιλοχίας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Αγρινίου και τον Δήμο Αμφιλοχίας, υπό την Αιγίδα φυσικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Μαυρομμάτης απένειμε βραβεία και τιμητικές πλακέτες στο πλαίσιο της διοργάνωσης. 

 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 66 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News