Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  7:28 μμ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 19:24

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: Πήραμε σπουδαία νίκη για την συνέχεια – Μπράβο στα παιδιά

Απόλυτα ικανοποιημένος από το σπουδαίο «διπλό» της ομάδας του ο Γιάννης Πετράκης, μοίρασε μπράβο στην συνέντευξη τύπου.

Ανέφερε, συγκεκριμένα:

«Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια στο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Απέναντι στο γεγονός ότι μείναμε πίσω στο σκορ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μέσα από καλό παιχνίδι, με την μπάλα στα πόδια, πήραμε σπουδαία νίκη για την συνέχεια.

Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα που εισέπραξε. Αυτά τα πράγματα είναι από τα πιο ωραία στην ζωή μας, αυτά μένουν. Όλα αυτά τα χρόνια, για το λίγο που έχουμε καταθέσει.

Ήταν ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις. Νομίζω ότι στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν πιο τυχερός ο ΟΦΗ. Υπήρχε ισορροπία στα παιχνίδια, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων».

Δέλλας: «Μετά το 1-0 σταματήσαμε να παίζουμε, είναι δική μου ευθύνη»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Τραϊανού Δέλλα, στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ μπορεί να προηγήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, όμως οι Αγρινιώτες κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και πήραν το πρώτο τους «διπλό» στην τρέχουσα σεζόν, αναγκάζοντας τους Κρητικούς στην πρώτη τους ήττα της χρονιάς στο Ηράκλειο. Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την αναμέτρηση και τόνισε πως η ομάδα του σταμάτησε να παίζει μετά το γκολ του Μπαΐνοβιτς, ενώ ανέλαβε τις ευθύνες του.

«Δεν κάναμε καθόλου καλό παιχνίδι. Μετά το 1-0 σταματήσαμε να παίζουμε. Είναι ευθύνη δική μου που δεν έπεισα τους παίκτες ότι ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι ένα πάρα πολύ κακό αποτέλεσμα την περίοδο που ήρθε, αλλά πρέπει να το διαχειριστούμε.

Δείξαμε ότι δεν θέλουμε την μπάλα, κάτι συνέβη μετά το 1-0 και είναι ανεξήγητο και πρέπει να το βρω με τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι προβληματισμός που προηγηθήκαμε, παίζαμε στην έδρα μας και δεν κρατήσαμε την μπάλα» ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 89 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024 19:35
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News