Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  3:24 πμ
Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 13:56

ΟΦΗ: Χωρίς Σεμέντο και Νέιρα η αποστολή που θα μεταβεί στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό αύριο (22/12, 17:00) και οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο.

Εκτός από τον Αντίλ Ναμπί, που κάνει θεραπεία και τον Μιγκέλ Μεγιάδο που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, στη διάθεση του ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δεν θα έχει επίσης τους Σεμέντο και Νέιρα. Ο πρώτος είχε υποστεί εξάρθρωση ώμου στο ματς με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος.

Την 19μελή αποστολή που θα ταξιδέψει αεροπορικώς στην Αθήνα (21/12, 14:50) κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο απαρτίζουν οι: Σωτηρίου, Γουάλι Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Σακόρ, Στάικος, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα, Νοικοκυράκης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο και Μάνος.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης (22/12, 17:00) η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα όπου και θα διανυκτερεύσει, με την επιστροφή στο Ηράκλειο να έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 23/12.

Με τη λήξη του αγώνα πάντως θα αρχίσει ουσιαστικά η Χριστουγεννιάτικη άδεια των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή 27/12.

sdna.gr

Διαβάστηκε 1545 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News