Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  6:17 μμ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 18:45

«Κ. Λύρος και Ν. Καραπάνος έχουν αλλεργία στις νόμιμες διεκδικήσεις», λένε οι εργαζόμενοι του δήμου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στην επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση «άναψαν τα αίματα» μεταξύ του προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων και των δύο πρώην δημάρχων Κώστα Λύρου και Νίκου Καραπάνου.

Μάλιστα μετά την λογομαχία τους η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινά. Τους εργαζομένους στήριξε με την σειρά του ο δήμαρχος Σπύρος Διαμαντόπουλος.

H ανακοίνωση του Σωματείου:

Χθες δυστυχώς στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, θεωρητικά στο άντρο της τοπικής Δημοκρατίας, γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων σε ύφος και ήθος αναφορών των δύο πρώην δημάρχων με προσωπικές αναφορές σε ονόματα και οικογένειες υπαλλήλων του Δήμου, ακόμη και άλλων υπηρεσιών εκτός Δήμου, σπιλώνοντας υπολήψεις και συνειδήσεις με δημόσια στοχοποίησή τους χωρίς κανένα λόγο και αιτία, μάλλον για να καλύψουν δικές τους αδυναμίες και αστοχίες με σκοπό μικροπολιτικά συμφέροντα.

Επίσης σε πλήρη συμφωνία οι δύο τους εκτός των άλλων, προσπάθησαν στο πρόσωπο του προέδρου να σπιλώσουν και να αμαυρώσουν το συνδικαλιστικό κίνημα, καθώς είχαν και έχουν αλλεργία γενικά στις νόμιμες διεκδικήσεις, όπως φάνηκε κατά την διάρκεια της θητείας τους. Θητείες που καταδίκασαν οι Πολίτες.

Βέβαια στην συνέχεια πήραν την σκυτάλη τα τρολ επίσημα και ανεπίσημα σε πλήρη γραμμή με τους δύο πρώην δημάρχους.

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι εσείς που ζείτε στις σκιές και είστε λάτρεις του γκρίζου και του μαύρου, είναι ότι όλα αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς και μας χαλυβδώνουν

Ντροπή και μόνο ντροπή

H ανακοίνωση του δημάρχου Μεσολογγίου:

ΔΗΛΩΝΩ την αμέριστη στήριξή μου σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που με αυταπάρνηση εκτελούν το έργο τους.

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ απερίφραστα την επίθεση που εξαπέλυσε ο κ. Λύρος εναντίον τους στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να πιστέψω την άδικη, αδικαιολόγητη και αήθη αναφορά ονομάτων υπαλλήλων μας και της οικογενειακής τους κατάστασης στο δημοτικό συμβούλιο και την δημόσια στοχοποίησή τους χωρίς κανένα λόγο και αιτία.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ επιτέλους στους ανθρώπους μας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News