Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:17 πμ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 09:29

Αγρίνιο: Στο πάρκινγκ στα "Σφαγεία" έρχονται τα ευρωπαϊκά Κύπελλα του Ολυμπιακού στις 4 Οκτωβρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος που θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τις επόμενες μέρες τα δύο ευρωπαϊκά Κύπελλα που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός, το Conference League και το Youth League της U-19 ομάδας.

Όπως έχει ήδη γράψει με αποκλειστικές πληροφορίες το sinidisi.gr, η παρουσίαση στους φιλάθλους της ομάδας θα γίνει στις 4 Οκτωβρίου, μετά από επαφές φιλάθλων της ομάδας με την ΠΑΕ και η μόνη εκκρεμότητα που υπήρχε ήταν για τον χώρο όπου θα γίνει η εκδήλωση, καθώς είχε ζητηθεί η Πλατεία Δημοκρατίας για τον σκοπό αυτό αλλά υπάρχει δέσμευση για άλλη εκδήλωση εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του sinidisi.gr, ο χώρος που επιλέχθηκε είναι το πάρκινγκ στην περιοχή "Σφαγεία", όπου αναμένεται κοσμοσυρροή και αποθέωση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο.

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 76 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News