Σάββατο, 28η Σεπτεμβρίου 2024  10:13 μμ
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2024 23:42

Αμφιλοχία: Αυτοκίνητα αντίκες εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους για το 52ο Ράλλυ κλασικών οχημάτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Αμφιλοχία αυτοκίνητα αντίκες εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους για το 52ο Ράλλυ κλασικών οχημάτων

Εντυπωσίασε το 52ο Ιnternasional Rally PHILPA με 50 αυτοκίνητα αντίκες μιας άλλης εποχής στο πέρασμά τους χθες Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου από την πόλη της Αμφιλοχίας. Μιας παραδοσιακής κανονικής (Regularity) εκδήλωσης Κλασικών οχημάτων, που διοργανώνει για πάνω από μισό αιώνα η ΦΙΛΠΑ.

Ο τερματισμός των αυτοκινήτων μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή έγινε πάνω από την Ανατολική παραλία της γραφικής πόλης του Αμβρακικού και στην συνέχεια για μια ώρα όσοι συμμετείχαν στους αγώνες έκαναν στάση ξεκούρασης μιας ώρας, απόλαυσαν το φαγητό και τον καφέ τους και συνέχισαν την διαδρομή τους προς τον τερματισμό στην Λευκάδα που φέτος έχει την τιμητική της!

Η μέρος της διαδρομής που ακολούθησαν χθες τα αυτοκίνητα ήταν:

Μύτικας, Φυτείες, Κωνοπίνα, Κεχρίνια, Αμφιλοχία, T.C. 5 – Αμφιλοχία, Στάση 60’. Touring (Λευκάδα μέσω Αμβρακίας οδού), Σκέλος 4 – Regularity: Κατούνα, Γούργουβλη, Λευκάδα Άφιξη, T.C. 6 – Parking Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λευκάδας.

Να σημειώσουμε ότι, τα πληρώματα θα διανύσουν στις τρεις μέρες του αγώνα συνολικά 600 χιλιόμετρα στην κατηγορία Classic Regularity (συμπεριλαμβανομένων 19 Ειδικών Δοκιμασιών Ακριβείας) και περίπου 500 χιλιόμετρα στην πιο «ήπια» κατηγορία Touring (με 11 Ε.Δ.Α με χαμηλότερη ΜΩΤ), σε όμορφες διαδρομές της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας, που έχει επιμεληθεί ο έμπειρος Αλυτάρχης κ. Άγγελος Κουνέλης και η ομάδα του.

Αμφιλοχία: Αυτοκίνητα αντίκες εντυπωσίασαν στο πέρασμά τους από την πόλη

Ο αγώνας που πραγματοποιείται με τη συνδρομή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Επιμελητηρίου Λευκάδας, εκκίνησε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου από την Άκολη Αιγίου και θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στη Λευκάδα.

Φωτογραφίες: Ηλίας Νακόπουλος - Αμφιλοχία

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 64 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News