Πέμπτη, 6η Οκτωμβρίου 2022  8:31 μμ
 
wm small
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 15:00

Ένα Κυριακάτικο πρωϊνό στην Αερολέχη Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενα κυριακάτικο πρωινό στον χώρο της Αερολέσχης Αγρινίου.

Είχαμε την χαρά να απολαύσουμε την θεαματική πτήση ενός απο τους παλιότερους χειριστές αεροσκαφών και μέλος της λέσχης, του Λευκαδίτη Μιχάλη Λάζαρη.

Ο φωτογραφικός φακός του επίσης χειριστή και μέλους της λέσχης, Γιώργου Καρδαρά κατέγραψε κάποια στιγμιότυπα τα οποία σας παρουσιάζουμε στο παρών άρθρο.

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 13

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 01

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 02

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 04

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 06

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 07

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 09

ΜΙΧ ΛΑΖΑΡΗΣ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ 14

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBEST.gr

Διαβάστηκε 191 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 17:51
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής, σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή" και "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News