Τετάρτη, 17η Απριλίου 2024  9:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 13:38

Με υστερόγραφο…προειδοποιεί η ΟΑΣ: «μην προκαλείτε άλλο γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Προς αυτοαποκαλούμενους προέδρους ανενεργών συλλόγων, προς δημοσιογραφούντες, καφετζήδες, εκπροσώπους άφαντων ¨μπλόκων¨ και λοιπούς κοινωνικούς σχολιαστές και ¨νοικοκύρηδες σωτήρες¨, ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε, μην προκαλείτε άλλο γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!».

Πρόκειται για το υστερόγραφο ανακοίνωσης του Αγροτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Δωρίδος-Ναυπακτίας και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή όσα ειπώθηκαν για την κινητοποίηση με την κοπριά στο μεσολόγγι.

Υστερόγραφο με ύφος κατακριτέο που δεν συνάδει με τους αγώνες των αγροτών. Υστερόγραφο «με δάχτυλο που κουνιέται» προς  όσους εκφράζουν κάποιο αντίλογο.

Η ανακοίνωση πάντως επανέρχεται στην καταγγελία περί αστυνομοκρατίας αναφέροντας πως « τέτοιες κινήσεις που θυμίζουν άλλες εποχές, δεν θα περάσουν!».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νεοχωρίου, ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Δωρίδος-Ναυπακτιάς, η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και αγρότες, κτηνοτρόφοι από την ευρύτερη περιοχή συμμετέχοντας ενεργά από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων στην πρώτη γραμμή, καταδικάζουν την προσπάθεια εκφοβισμού από την αστυνομία συναδέλφων αγροτών, κτηνοτρόφων.

Ακριβώς μετά το πέρας της μεγάλης κινητοποίησης μας στο Μεσολόγγι, συνάδελφοι έγιναν στόχος ελέγχων της αστυνομίας ζητώντας τους στοιχεία και κρατώντας πινακίδες οχημάτων φτάνοντας ακόμα και έξω από τα μαντριά των συνάδελφων μας .

Τους λέμε ότι τέτοιες κινήσεις που θυμίζουν άλλες εποχές, δεν θα περάσουν!

Τους ξαναλέμε ότι σ’ αυτόν τον αγώνα επιβίωσης της αγροτιάς είμαστε όλοι μαζί και δεν θα κάνουμε πίσω μέχρι να δικαιωθούμε.

Δηλώνουμε ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας κάμψουν και μάλιστα, λίγες μόνο ώρες από την έναρξη της μεγάλης, πανεργατικής, πανελλαδικής 24ωρης απεργίας όπου όλοι ήμασταν παρόντες!

Ακόμα προς κάποιους που προσπαθούν εδώ και καιρό με ύφος χιλίων καρδινάλιων να μειώσουν τους αγώνες μας είτε αποκαλώντας μας μειοψηφία, είτε προσβάλλοντας τους αγρότες κτηνοτρόφους με άσχημους χαρακτηρισμούς τους απαντάμε:

Θα λογαριαστούν όταν έρθει η ώρα με την ιδία την κοινωνία!

Υ.Γ: Προς αυτοαποκαλούμενους προέδρους ανενεργών συλλόγων, προς δημοσιογραφούντες, καφετζήδες, εκπροσώπους άφαντων ¨μπλόκων¨ και λοιπούς κοινωνικούς σχολιαστές και ¨νοικοκύρηδες σωτήρες¨, ο τόπος είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε, μην προκαλείτε άλλο γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 157 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.