Σάββατο, 27η Ιουλίου 2024  4:12 μμ
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 12:47

Η Θεατρική Κωμωδία "AMETI MOY XAMETI" του Γιώργου Μακρή σε Βόνιτσα (Κυρ 4/8/2024 21:15), Αστακό (Δευ 5/8/2024 21:15), Μεσολόγγι (Τετ 7/8/2024 21:15)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ GMAKRIS PRODUCTIONS ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

ameti moyxameti

Η σπαρταριστή Νεοελληνική Κωμωδία μας ,σας ταξιδεύει σε άλλη εποχή ζώντας την πραγματική καθημερινότητα του σήμερα.!! Επτά ήρωες της φαντασίας που μπορεί όμως να είναι και πρωταγωνιστές της διπλανής μας πόρτας. Ξεσηκώνουν το κοινό μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και ευτράπελα. Μια τόσο ρεαλιστική ιστορία που κάνει το θεατή να μην μπορεί να κρατηθεί από τα γέλια. Κύριο χαρακτηριστικό η ‘Παράδοση μας’. Η Παράδοσή μας σε όλα. Ο Σύζυγος και Πατέρας ( Χρυσόστομος Σωφρόνης  ) ,ιδιοκτήτης  Παντοπωλείου, ξέρει τα πάντα – για όλους και για όλα . Έχει λύση για κάθε πρόβλημα δημιουργώντας άλλα τόσα. Αθυρόστομος με ιδιομορφία γλώσσας (ντοπιολαλιά ) ,φιλάργυρος ,τσιγγούνης ,άπιστος , παραδοσιακός . Η σύζυγος (Πουλχερία Βουνοτρυπίδου ) ,γυναίκα με πολύ υπομονή, εργατική ,μητέρα πάνω από όλα, που κάνει τελικά την δική της επανάσταση με μια τρομερή ανατροπή στο έργο. Γιάγκος Σωφρόνης ο ιός ,αιώνιος φοιτητής ,τεμπέλης που όμως μέσα από τον έρωτά του για την Βίρνα Κουτσοκλανιότογλου σκαρφίζεται μια έξυπνη ιδέα. Οι δύο τους θα τρελάνουν τον Χρυσόστομο Σοφρώνη . Ο Βαγγέλης - συμβολαιογράφος και φίλος της οικογενείας. Και τέλος η Αρετούσα Ποθητή – γυναίκα αμαρτία  ,πελάτισσα του Παντοπωλείου. Ο Τέλης Βελόνης βοηθός του Χρυσόστομου Σοφρώνη. Έρωτες ,περιουσιακά στοιχεία ,κληρονομιές ,αρραβώνες ,επιχειρήσεις ,παρεξηγήσεις . Όλα τα υλικά μαζί τα οποία συνοδεύουν εκπληκτικές ερμηνείες , αβίαστο - ασταμάτητο γέλιο ,υπέροχος φωτισμός , μουσική , χορογραφίες σε συνδυασμό με την προβολή της παράδοσής μας - έχουν ως αποτέλεσμα την πιο επιτυχημένη συνταγή την  KΩMΩΔIA  ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

ameti moxameti

ΜΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΚΡΗ

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Κωμωδίας μας  είναι η Δυτική ΕλλάδαΝτοπιολαλιά του Ξηρομερίτη ,οι ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας που θα παρουσιάζονται μέσα από το κείμενο και τους ήρωες σε όλη την Χώρα – Θεατές. Τα προϊόντα που παράγουν οι Αγρότες μας στη Δυτική Ελλάδα και τα οποία πουλάει ο Χρυσόστομος Σοφρώνης στο Παντοπωλείο του. Προϊόντα μόνο από Δυτική Ελλάδα. (Λάδι ,ελιές , ,κρέας ,τυρί ,ντομάτες ,καρπούζι κλπ κλπ ακόμα και καπνό ). Το που πρέπει η που θα πρέπει κάποιος να κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα (χειμώνα – καλοκαίρι ) και αυτό στην Δυτική Ελλάδα.

Διαφημίζουμε μέσα από την παράστασή μας με τα κείμενα ,προϊόντα αλλά και την Δυτική Ελλάδα .Έμμεσα και  Άμεσα προτρέπουμε τους θεατές να επισκεφθούν την Δυτική Ελλάδα.!!!

Μια Κωμωδία που ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ‘’ΚΑΣΤΡΟ’’ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Έναρξη Παράστασης ώρα: 21.15

ΕΙΣΟΔΟΣ: Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η για τους Θεατές.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

ΔΕΥΤΕΤΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΝΕΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έναρξη Παράστασης ώρα: 21.15

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

‘’ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ’’ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Έναρξη Παράστασης ώρα: 21.15

ΕΙΣΟΔΟΣ: Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η για τους Θεατές.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

( ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ )

Κείμενα – σκηνοθεσία - Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μακρής

Φωτογραφία: Peter Tamas - Δημιουργοί Video : Make Art Astakos (cinematography) - Studio – Ηχογραφήσεων: Earth sound studio (Άκης Μελής)

Ενδυματολόγος: S.M  -  Τις Γυναίκες έντυσε :  IQ FEMALE CLOTHING

Κατασκευή σκηνικών: Per. Pristouris  - Σκηνικά - Yλικά: RAVAGO (BUILDING SOLUTIONS)  - Χορογραφίες: Τζίνα Κωνσταντιδάκη –  Ήχος -Φώτα:  STUDIO GM. Διασκευή Τραγουδιών –Ερμηνεία: Γιώργος Μακρής - Μουσική: Άκης Μελής

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων :  G. MAKRIS Productions ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: G Makris Productions

Εγγυόμαστε  ρεσιτάλ ερμηνειών από όλους τους ήρωες , κατάθεση ψυχής από όλους τους ταλαντούχους , αγαπημένους ηθοποιούς σε όλη την Ελλάδα.

Χαρίζουμε απλόχερα ,αβίαστο γέλιο για 2.30 ώρες . Το γέλιο είναι υγεία ,το γέλιο το έχουμε όλοι ανάγκη ,το γέλιο είναι Ζωή.!!!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΡΗΣ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΟΦΡΩΝΗΣ)

ΜΑΡΚΟΣ ΛΕΖΕΣ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ )

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΜΙΤΣΗΣ (ΤΕΛΗ ΒΕΛΟΝΗΣ )

ΜΑΙΡΗ ΒΛΟΥΤΗ ( ΠΟΥΛΧΕΡΙΑ ΒΟΥΝΟΤΡΥΠΙΔΟΥ )

ΑΡΕΤΗ ΤΣΙΑΜΠΟΚΑΛΟΥ (ΠΑΝΑΓΙΟ ΣΟΦΡΩΝΗ )

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΖΙΑΡΤΖΙΑΝΗ (ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΠΟΘΗΤΗ)

ΤΙΣΣΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ  (ΒΙΡΝΑ ΚΟΥΤΣΟΚΛΑΝΙΟΤΟΓΛΟΥ)

Μια θεατρική Παράσταση που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των θεατρικών παραστάσεων για το 2024 και η οποία ξεχωρίζει διότι είναι πρωτότυπη ,παραδοσιακή ,αληθινή.  Μια κωμωδία παλιάς κοπής αλλά τόσο επίκαιρη.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΛΟΙΠΟΝ   ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ

https://www.facebook.com/profile.php?id=61554917450838&locale=el_GR

 

Διαβάστηκε 130 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 13:17
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News